Χρήσιμα tips: Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν πας στο κομμωτήριο

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!
Χρήσιμα tips: Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν πας στο κομμωτήριο



Είσαι έτοιμη για μια αλλαγή ή απλά χρειάζεσαι λίγο κούρεμα στις άκρες; Όποιος και να είναι ο λόγος πρέπει να είσαι προετοιμασμένη προτού πας στο κομμωτήριο. Πολλές φορές γίνονται παρεξηγήσεις και δεν φεύγεις ευχαριστημένη. Πιθανόν είναι αυτός ο λόγος που πολλές κοπέλες φοβούνται να κόψουν τα μαλλιά τους. Δεν συνειδητοποιούν όμως ότι ίσως να έφταιξαν και οι ίδιες γι το αποτέλεσμα. Για να μην πάθεις τα ίδια διάβασε εδώ τι πρέπει να γνωρίζεις προτού πας στο κομμωτήριο.

 

 

● Αν έχεις σκοπό να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου και θέλεις να τα κάνεις όπως μια celebrity μην το έχεις αυτονόητο ότι η κομμώτρια θα γνωρίζει ακριβώς το χτένισμα που θέλεις. Φρόντισε να έχεις μαζί σου μια φωτογραφία και να το συζητήσετε προτού ξεκινήσετε.

 

 

● Θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου; Κόψ'τα! Οκ, το κούρεμα δεν σου υπόσχεται μακριά μαλλιά, αυτό είναι μύθος, αλλά φεύγουν οι νεκρές άκρες. Τι να κάνεις τα μακριά μαλλιά αν δεν είναι υγιή; Καλύτερα να τα κόβεις ανά ενάμιση μήνα ώστε να μην είναι πολύ έντονη η διαφορά και έτσι θα μακρύνουν τα μαλλιά σου χωρίς να φαίνονται άσχημα.

● Παρ' όλα αυτά δεν είσαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα; Μίλα. Αν είσαι ευγενική η κομμώτρια θα το εκτιμήσει. Φυσικά και εκείνη θέλει οι πελάτες να φεύγουν ευχαριστημένοι γιατί εκείνοι είναι που θα της κάνουν διαφήμιση.