DWTS: Τα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού

Μάθε να κάνεις και εσύ κυματιστές μπούκλες.
DWTS: Τα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού



Θέλεις να κάνεις το χτένισμα της Δούκισσας; Θα πρέπει να έχεις ένα φιλάρισμα στα μαλλιά και μακριά φράντζα για να έχεις το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

 

Η βάση του χτενίσματος είναι ο όγκος στα μαλλιά οπότε όταν βγεις από το μπάνιο είναι σημαντικό να στεγνώσεις τα μαλλιά ενώ έχεις το κεφάλι ανάποδα. 

Στη συνέχεια πέρασε κάποιο προϊόν styling που θα σε βοηθήσει να έχει η τρίχα την υφή που θα μπορέσεις να δουλέψεις καλύτερα. Μπορεί ναι είναι σε μορφή σιλικόνης, τζελ ή αφρό ανάλογα με την προτίμησή σου.

Τώρα θα χρειαστείς ένα μεγάλο ψαλίδι για μπούκλες και μία μία τούφα θα τη γυρνάς μέχρι το κεφάλι σου (η φορά της μπούκλας πρέπει να είναι προς τα κάτω), θα τη στερεώσεις με ένα τσιμπιδάκι ώστε να κρυώσει στη μορφή αυτή για να σου κρατήσει περισσότερη ώρα. Έτσι θα κάνεις όλο το μαλλί...

Αφού τα έχεις αφήσει για μισή ώρα περίπου μαζεμένα στο κεφάλι σου, βγάζεις όλα τα τσιμπιδάκια προσεκτικά και τα χτενίζεις με μια βούρτσα ώστε να ενωθούν όλες οι μπούκλες. Με το χέρι σου αν δεν σου έχει πετύχει με τη πρώτη μπορείς να αλλάξεις τη φορά της μπούκλας. Τελείωσε το χτένισμά σου με μπόλικη λακ η οποία είναι η καλύτερή σου φίλη στο συγκεκριμένο χτένισμα!