Μπούκλες με διάρκεια: Όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να πετύχεις

Δεν μπορείς να κάνεις μπούκλες επειδή έχεις λεπτή τρίχα; Όχι πια!
Μπούκλες με διάρκεια: Όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να πετύχεις



Ένα από τα πιο ωραία και σέξι χτενίσματα είναι οι μπούκλες. Αν έχεις όμως λεπτή τρίχα και λίγα μαλλιά θα γνωρίζεις πολύ καλά την ταλαιπωρία μέχρι να τις πετύχεις και αν τα καταφέρεις μέσα σε δύο ώρες θα έχουν ισιώσει τα μαλλιά. Δεν το συζητάμε καν για όταν έχει υγρασία!

Καιρός λοιπόν να μάθεις πως θα κάνεις τις τέλειες μπούκλες που θα έχουν διάρκεια για να είσαι και εσύ σέξι όλη μέρα. Μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν για να πετύχεις το τέλειο χτένισμα.

 

 

► Πρώτα απ' όλα μην λούσεις τα μαλλιά σου! Όταν είναι φρεσκολουσμένα είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις την τρίχα.

► Χώρισε τα μαλλιά σε μέρη ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σου ξεφύγει κάποια τούφα.

► Φρόντισε να παίρνεις μικρές τούφες ώστε το ψαλίδια να μπορεί να την ζεστάνει ολόκληρη.

► Μόλις τυλίξεις την τούφα γύρω από το ψαλίδι περίμενε μερικά δευτερόλεπτα. Ακούμπησε προσεκτικά με τα δάχτυλα την τούφα και αν είναι ζεστό το πάνω μέρος μπορείς να βγάλεις το ψαλίδι.

► Μόλις το βγάλεις τύλιξε την μπούκλα στο χέρι σου και σταθεροποίησέ την με ένα πλακέ τσιμπιδάκι. Κάνε αυτό σε όλο το μαλλί.

► Μόλις τελειώσεις με τις μπούκλες και τα έχεις τυλίξει όλα σε βαρελάκια ψέκασε λίγη λακ και περίμενε μέχρι να κρυώσουν. Όσο πιο πολύ περιμένεις τόση περισσότερη διάρκεια θα έχουν οι μπούκλες.

► Τέλος, χτένισε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σου η με μια χτένα που έχει αραιά δόντια. Η βούρτσα καταστρέφει τις μπούκλες. Ψέκασε λακ και είσαι έτοιμη!