Έχεις καρέ μαλλιά; Αυτά είναι που θα χρειαστείς για τέλειο styling

Ο χειμώνας θέλει καρέ μαλλιά!
Έχεις καρέ μαλλιά; Αυτά είναι που θα χρειαστείς για τέλειο styling



Πρόσφατα έκοψα τα μαλλιά μου καρέ. Εντάξει ήδη τα μαλλιά μου δεν ήταν πολύ μακριά, ήταν λίγο πιο κάτω από τους ώμους αλλά η διαφορά φαίνεται. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου και αν το σκέφτεσαι είναι καιρός να το δοκιμάσεις! Είναι ένα πολύ ωραίο κούρεμα, πιο εύκολο για styling απ’ όσο θα νόμιζε κανείς και είναι πολύ σικ ή ροκ ανάλογα με το πώς το συνδυάσεις. Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι πρέπει να τα αφήνω πάντα λυτά. Εγώ είχα συνηθίσει να τα πιάνω σε έναν γρήγορο κότσο και τώρα χρειάζεται να κάνω styling.

 

 

Προτού αγχωθείς, το styling που κάνω είναι μηδαμινό. Δεν έχω όρεξη να ξυπνήσω από τα χαράματα για να φτιάξω τα μαλλιά μου. Το σημαντικό για να έχεις ωραία καρέ μαλλιά είναι ο όγκος. Πρέπει να φροντίσεις τα μαλλιά σου να μην είναι φλατ γιατί το πιο πιθανό είναι να μοιάσεις με Playmobil.

 

 

Η μόδα για φέτος τον χειμώνα θέλει καρέ μαλλιά, με όγκο αλλά και κίνηση οπότε αν έχεις λίγο χρόνο παραπάνω το πρωί κάνε μερικές μπούκλες με το ψαλίδι σου. Πίστεψέ με είναι πολύ πιο γρήγορο απ’ όσο νομίζεις. Αν ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθείς το πρωί λούσε τα μαλλιά από το προηγούμενο βράδυ, κάνε την χωρίστρα χωρίς να χτενίσεις όμως τα υπόλοιπα μαλλιά και πέσε για ύπνο. Μόλις ξυπνήσεις το πρωί ψέκασε λίγο ξηρό σαμπουάν στη ρίζα και θα έχεις ένα τέλειο ατημέλητο χτένισμα με όγκο!