Έκανες και εσύ αφέλειες όπως η Kate Middleton; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Μάθε πως θα κρατήσεις τις αφέλειές σου πάντα όμορφες.
Έκανες και εσύ αφέλειες όπως η Kate Middleton; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις



Η Kate Middleton έκανε αφέλειες και οι απόψεις διίστανται. Προσωπικά θα προτιμούσα να τις κάνει πιο κοντές για να δείχνει πιο νέα. Φαντάζομαι όμως ότι λόγω θέσης προτίμησε να κάνει κάτι πιο κλασσικό. Έκανες και εσύ αφέλειες; Τότε πρέπει να προετοιμαστείς γιατί σε περιμένει πολύ styling. Παρακάτω σου δίνω τις καλύτερες συμβουλές γιατί το έχω ζήσει και εγώ. Οι αφέλειες είναι πάρα πολύ ωραίες αλλά απαιτούν πολύ δουλειά επίσης.

● Οι αφέλειες λαδώνουν εύκολα γιατί τις πιάνεις όλη μέρα για να φτιάξουν. Αντί όμως να τα λούσεις φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου ένα ξηρό σαμπουάν που θα απορροφήσει τη λιπαρότητα και θα σου δώσει πάλι όγκο.

● Το καλύτερο styling γίνεται με σεσουάρ και βούρτσα. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό και μπορείς να τους δώσεις ό,τι σχήμα θέλεις. Μπορείς να τα φτιάξεις και με την πρέσα αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο.

● Εκτός από σαμπουάν μην βάλεις κάποιο άλλο προϊόν στις αφέλειες σου γιατί τις βαραίνει και θα λαδώσουν εύκολα.

● Μακραίνουν γρήγορα οι αφέλειες; Μην προσπαθήσεις να τις κουρέψεις μόνη σου το πιο πιθανό είναι να τις κόψεις στραβά και εν τέλει να χρειαστεί να τις κάνεις πολύ κοντές.

● Θέλεις να τις μακρύνεις; Κάνε χωρίστρα στη μέση όμως μην σταματήσεις να πηγαίνεις στο κομμωτήριο. Πρέπει να αποφύγεις τις “πεθαμένες” άκρες αλλιώς θα πρέπει να κουρέψεις μεγάλο κομμάτι.