NYFW: 3 hot χτενίσματα που συζητήθηκαν πολύ στη Νέα Υόρκη!

Δες step by step πώς θα τα φτιάξεις μόνη σου (φωτό)
NYFW: 3 hot χτενίσματα που συζητήθηκαν πολύ στη Νέα Υόρκη!



 

Μπορεί να έχουμε "μετακομίσει" από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, το οποίο πήρε τη σκυτάλη της Εβδομάδας Μόδας, όμως συνεχίζουν να έρχονται στο mail μας πολλές πληροφορίες για όσα έγιναν backstage στην NYFW και δεν μπορούμε να μην τις μοιραστούμε μαζί σου. 

Ένα από τα αγαπημένα hair brands των celebrities, η Moroccanoil, επιμελήθηκε τα hair looks αρκετών fashion shows και εμείς σου παρουσιάζουμε 3 χτενίσματα που έκλεψαν την παράσταση αλλά και πώς μπορείς να τα δημιουργήσεις μόνη σου, step by step, ώστε να είσαι ένα βήμα μπροστά στα trends του Καλοκαιριού που έρχεται! 

 

Monique Lhuillier Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016: "Γλυπτό", slick σινιόν

Τι πιο επίκαιρο, όταν μιλάμε για Καλοκαίρι, από το wet look! Για το show της Monique Lhuillier, ο διάσημος hair stylist της Moroccanoil, Bob Recine, έδωσε ένα κομψό twist στο wet look, δημιουργώντας ένα γλυπτό, στριφτό σινιόν, απλό και ταυτόχρονα ultra chic. 

 

Πώς θα το φτιάξεις μόνη σου: 

- Σε νωπά μαλλιά, άπλωσε με τα δάχτυλά σου τον αφρό για όγκο Volumizing Mousse της Moroccanoil, από τη ρίζα μέχρι την άκρη και στη συνέχεια στέγνωσέ τα. 

- Για να δώσεις τη λάμψη που βλέπεις στο συγκεκριμένο χτένισμα, ψέκασε μια γενναία δόση από το σπρέι λάμψης Glimmer Spray της Moroccanoil. Χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω με μια μεγάλη χτένα και κάνε μια αλογοουρά.  
- Πέρασε ένα λαστιχάκι με γάντζους στο κέντρο της αλογοουράς αλλά άφησε ελεύθερες τις άκρες του, μέχρι το επόμενο βήμα. 

- Στρίψε το ponytail δίνοντάς του σχήμα "8" και κρύβοντας από κάτω, με τσιμπηδάκια, τις άκρες που περισσεύουν. Στη συνέχεια τύλιξε το λαστιχάκι γύρω από το σινιόν και δέσε έναν κόμπο στο κέντρο για να το στερεώσεις. 

- Φιξάρισε το χτένισμα με το Luminous Hairspray της Moroccanoil. 

(Monique Lhuillier Spring / Summer 2016 Collection; Hair by Recine for Moroccanoil; Backstage Photography: Stephen Churchill Downes; Runway Photography: Greg Kessler)

 

Altuzarra Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016: Χαλαρή, ανεπιτήδευτη ομορφιά

Για την επόμενη σεζόν, ο Joseph Altuzarra εμπνεύστηκε από την πατρίδα του, τη χώρα των Βάσκων και δημιούργησε μια συλλογή γεμάτη από δέρμα, cotton και τσαλακωμένο λινό. Στο ίδιο μήκος κύματος, αυτό της χαλαρής κομψότητας, κινήθηκε και η διάσημη hair stylist Odile Gilbert, η οποία δούλεψε backstage για λογαριασμό της Moroccanoil, εμπνευσμένη από το φυσικό, άνετο και ελαφρώς "χαλασμένο" στυλ των μουσικών της folk rock. 

Πώς θα το φτιάξεις μόνη σου: 

- Σε νωπά μαλλιά, η Odile άπλωσε την κρέμα φορμαρίσματος Moroccanoil Hydrating Styling Cream τούφα τούφα, από τη ρίζα μέχρι την άκρη. 

- Στη συνέχεια ψέκασε σε όλα τα μαλλιά το Moroccanoil Heat Styling Protection, ώστε να δώσει στα μαλλιά μια φυσική, "άγρια" υφή. 

- Αφού τα στέγνωσε, πήρε τυχαίες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο, και τις έστριψε με τα δάχτυλά της, με στόχο να κάνει ακόμα πιο έντονο το φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να δώσει όγκο. 

- Τράβηξε τα μαλλιά προς τα πίσω, και τα στερέωσε με ένα λαστιχάκι, δημιουργώντας ένα σχήμα V με τα μαλλιά. Τα υπόλοιπα μαλλιά έμειναν χαλαρά. 

- Ολοκλήρωσε το look ψεκάζοντας με το Moroccanoil Luminous Hairspray και για τελική πινελιά, "τράβηξε" μερικές τριχούλες κατά μήκος το μετώπου, ώστε να θυμίζουν ατίθασα baby hair. 

 

(Altuzarra Spring/Summer 2016; Hair Design by Odile Gilbert for Moroccanoil; Backstage Images David Webber for Moroccanoil; Runway Image Credit: The Collective Edit) 

 

Cushnie Et Ochs Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016: Cool& sexy 

Ο Global Ambassador της Moroccanoil, Antonio Corral Calero, δημιούργησε ένα μοντέρνο, κομψό χτένισμα που μιμείται τις γραμμές και τα στοιχεία της συλλογής Cushnie Et Ochs. 

 

Πώς θα το φτιάξεις μόνη σου: 

- Εφάρμοσε σε νωπά μαλλιά το Moroccanoil Treatment και τη Moroccanoil Smoothing Lotion από  τις ρίζες ως τις άκρες

- Στέγνωσε τα μαλλιά σου με πιστολάκι και μια πλατιά βούρτσα (ο Antonio Corral Calero χρησιμοποιήσε το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer και τη Moroccanoil Ceramic Paddle Brush). 

- Μόλις στεγνώσουν καλά τα μαλλιά, ψέκασέ τα με το Moroccanoil Heat Styling Protection και ίσιωσέ τα με ένα σίδερο, χωρίζοντάς τα σε τούφες. 

- Ξεχώρισε τα μαλλιά σου στην κορυφή του κεφαλιού, δημιουργώντας ένα πολύ φαρδύ τμήμα. Άπλωσε μια πλούσια ποσότητα από τη Moroccanoil Smoothing Lotion και χτένισέ τα απαλά προς τα πίσω στερεώνοντας με ένα διαφανές λαστιχάκι, λίγο πιο χαμηλά από την κορυφή του κεφαλιού.

- Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια χτένα, χώρισε δύο κάθετα τμήματα που θα ξεκινούν από την κορυφή κάθε αυτιού, ακριβώς στο σημείο όπου έχεις μαζέψει το πρώτο τμήμα των μαλλιών σου.   

- Πριν χτενίσεις αυτά τα τμήματα ,άπλωσε  τη Moroccanoil Smoothing Lotion στα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και χτένισέ τα μέχρι να είναι τελείως ίσια. Ψέκασε με το Moroccanoil Luminous Hairspray. 

- Στη συνέχεια, πάρε τα δύο πλαϊνά τμήματα που είχες ξεχωρίσει, άπλωσε τη Moroccanoil Smoothing Lotion στο καθένα και χτένισέ τα ώστε να είναι λεία. Τράβηξέ τα προς στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στερέωσε με ένα διαφανές λαστιχάκι κάτω από την αλογοουρά του επάνω τμήματος.

- Χτένισε μια τελευταία φορά όλα τα μαλλιά και ολοκλήρωσε το χτένισμα με το Moroccanoil Luminous Hairspray. Βεβαιώσου ότι τα μαλλιά είναι τελείως ίσια και απαλά, χωρίς να πετάει τίποτα.

(CUSHNIE ET OCHS Spring / Summer 2016 Collection; Hair by Antonio Corral Calero, Global Moroccanoil Ambassador; Photography: David Webber for Moroccanoil)