Back to School: Εύκολα χτενίσματα για την μικρή σου πριγκίπισσα

Διαλέξτε μαζί το επόμενο χτένισμά της!
Back to School: Εύκολα χτενίσματα για την μικρή σου πριγκίπισσα



Έχει ξεκινήσει η κόρη σου το σχολείο και θέλεις να της φτιάχνεις τα μαλλιά αλλά η έμπνευσή σου φτάνει μέχρι τα δύο απλά κοτσιδάκια; Εδώ θα βρεις πέντε χτενίσματα που είναι εύκολα και πολύ πρωτότυπα. Κοίταξε με την κόρη ποιο θέλει να της κάνεις και δοκίμασέ το!

Ένα πολύ εύκολο χτένισμα ιδανικό για να μην μπαίνουν τα μαλλιά στο πρόσωπο είναι αυτό εδώ. Πρόσθεσε και ένα φιόγκο για ένα χαριτωμένο αποτέλεσμα.

Κάνε δύο υπέροχες ολλανδικές πλεξίδες και ένωσέ τις στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αν έχεις και εσύ αλλά και η κόρη σου την υπομονή κάνε τα μαλλιά μπούκλες.

Αντί να κάνεις μια απλή αλογοουρά χώρισε την κοτσίδα στα δύο, κάνε το ένα μέρος μια απλή πλεξίδα ενώ το άλλο στριφογύρισέ το και γύρω από τον εαυτό του αλλά και γύρω από την πλεξίδα.

Ένα πολύ εύκολο χτένισμα είναι επίσης να χωρίσεις τα μαλλιά σε δύο ίσα μέρη και να τα πλέξεις. Φρόντισε όμως να χαλαρώσεις τις πλεξίδες γιατί το ατημέλητο φαίνεται πιο εντυπωσιακό!

Τέλος, μπορείς να κάνεις 5 μικρές κοτσίδες, να χωρίσεις την κάθεμία σε δύο μέρη ώστε να φτιάξεις δύο πλεξίδες και σχημάτισε το αστέρι. Είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις!

Φυσικά όμως θέλεις να δείχνεις και εσύ ωραία! Πάρε εδώ ιδέες για τους πιο απλούς κότσους.