Birthday girl Dita Von Teese: 43 χτενίσματα που πρέπει να τολμήσεις και εσύ

Τα πιο ωραία vintage μαλλιά του Hollywood.
Birthday girl Dita Von Teese: 43 χτενίσματα που πρέπει να τολμήσεις και εσύ



Η Dita Von Teese έχει γενέθλια, κλείνει τα 43 σήμερα. Η Dita είναι γνωστή ως χορεύτρια Burlesque. Είναι εκείνη που έφερε το Pin-Up στη μόδα. Πολλές υιοθέτησαν το στυλ της, πολλές έγιναν χορεύτριες Burlesque. Στον χώρο της έχει αφήσει ήδη ιστορία και είναι αγαπημένο πρόσωπο πολλών celebrity. Εκτός όμως από χορεύτρια έχει δουλέψει σε μικρούς ρόλους ως ηθοποιός σχεδιάστρια κουστουμιών και ως μοντέλο.

Για να τιμήσω όμως την αγαπημένη μου celebrity αφιέρωσα αυτό το άρθρο στα υπέροχα μαλλιά της. Δεν είναι λίγες φορές που έχω προσπαθήσει να κάνω τα χτενίσματά της. Μου είχε δώσει θάρρος ότι και εκείνη τις περισσότερες φορές μόνη της τα κάνει. Βέβαια ποτέ έως τώρα δεν έχω πετύχει την τέλεια μπούκλα της. Δεν ξέρω αν φταίει που δεν γνωρίζω κάποιο κόλπο ή απλά δεν βοηθάει η τρίχα μου. Σίγουρα όμως θα συνεχίζω να προσπαθώ και ίσως μια μέρα να το πετύχω και εγώ.

Αν και το χαρακτηριστικό της χτένισμα είναι η vague δεν φοβάται να πειραματιστεί με και με άλλα χτενίσματα όπως είναι τα σινιόν, τα french twist και άλλα. Πολλές φορές τα διακοσμεί κιόλας με εντυπωσιακά χτενάκια, fascinator και λουλούδια.

Λατρεύεις και εσύ τις δεκαετίες του '40 και '50; Τότε δεν έχεις παρά να χαζέψεις το gallery για να εμπνευστείς για το επόμενο χτένισμά σου.

Δες εδώ το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της Dita Von Teese.