Έλαια για τα μαλλιά: Δοκίμασέ τα τώρα που ο καιρός αλλάζει

Θα λατρέψεις αυτά τα λαδάκια!
Έλαια για τα μαλλιά: Δοκίμασέ τα τώρα που ο καιρός αλλάζειΤώρα που ο καιρός αλλάζει τα μαλλιά ταλαιπωρούνται αρκετά. Ηλεκτρίζονται εύκολα, μπορεί να τα νιώθεις πιο ξηρά ή ακόμα να λαδώνονται εύκολα. Ώρα να κάνεις μια καλή περιποίηση στα μαλλιά σου. Το θαυματουργό προϊόν για την τρίχα είναι το έλαιο και όχι δεν εννοούμε το απλό ελαιόλαδο (αν και αυτό καλό κάνει). Μιλάμε για τα λαδάκια μαλλιών που θα τα βρεις σε ειδικά καταστήματα καλλυντικών.

Αν κάποιο σου αρέσει μπορείς μάλιστα να το αγοράσεις Online (το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις πάνω στην ονομασία του προϊόντος)!

(Kerastase Elixir ultime oil 34,00€)

Το λάδι αυτό αναζωογονεί την τρίχα, τη θρέφει και την κάνει πιο δυνατή. Εφαρμόζεται καθημερινά είτε σε στεγνά είτε σε νωπά μαλλιά. Εγώ το προτιμώ σε νωπά μιας και έτσι δεν φαινόταν λαδωμένη η τρίχα μου όμως αυτό εξαρτάται από τον τύπο μαλλιών. Για σένα μπορεί να δουλεύει καλύτερα να βάζει το έλαιο σε στεγνά μαλλιά.

(L'Oréal Professionnel Mythic Oil 25,90 €)

Τα έλαια που βρίσκεις εδώ είναι τα αγαπημένα του #Followme και για να μην κουράζεσαι μπορείς να πατήσεις το link και να το αγοράσεις κατευθείαν!

(Redken Diamond oil 26,00 €)

(MACADAMIA HEALING OIL SPRAY, 33.50 €)

(MOROCCANOIL OIL LIGHT TREATMENT 43.00 €)

Έχεις όρεξη για μια ανανέωση; Τι περιμένεις; Δοκίμασε τα ροζ μαλλιά που θα βρεις εδώ.