Οι πιο εντυπωσιακές πλεξίδες που θα ζήλευε μέχρι και η Khaleesi!

Αυτά είναι τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις τις επόμενες μέρες.
Οι πιο εντυπωσιακές πλεξίδες που θα ζήλευε μέχρι και η Khaleesi!



Λατρεύεις το Game of Thrones και πιο συγκεκριμένα την Khaleesi; Ή μάλλον λατρεύεις τα χτενίσματα της Khaleesi; Εδώ θα βρεις πέντε χτενίσματα με πλεξίδες που θα ζήλευε μέχρι και η αγαπημένη ηρωίδα σου. Μπορεί στην πρώτη εντύπωση να σου φαίνονται τα χτενίσματα λίγο δύσκολα αλλά μόλις μάθεις την γαλλική, την ολλανδική και την πλεξίδα ψαροκόκκαλο είναι όλα πανεύκολα. Πίστεψέ με! Να ποια είναι τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις τις επόμενες μέρες.

Αν έχεις μακριά μαλλιά αυτή η πλεξίδα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή για να τα αναδείξεις. Ξεκίνα με μια ανάποδη ψαροκόκκαλο, δέσε την, συνέχισε με δύο πλεξίδες ψαροκόκκαλο, δέσε τα σε μία κοτσίδα, κάνε μια κανονική πλεξίδα, δέσε την, κάνε πάλι μια πλεξίδα ψαροκόκκαλο και δέσε την. Έτοιμη!

Κάνε πέντε απλές πλεξίδες που ξεκινούν από το πρόσωπό σου και πλέξε της στο πίσω μέρος του κεφαλιού όλες μαζί. 

Ξεκίνα με μια μικρή κοτσίδα στο μπροστινό μέρος, κάνε μια τρύπα και πέρασε την ίδια κοτσίδα μέσα από τον εαυτό της. Κάνε το ίδιο άλλες δύο φορές με άλλες τούφες, πλέξε δύο απλές πλεξίδες στα πλαϊνά του κεφαλιού και όλα αυτά πλέξε τα σε μια πλεξίδα ψαροκόκκαλο.

Πιάσε τα πλαϊνά μαλλιά από το κεφάλι και πλέξε δύο απλές πλεξίδες. Ένωσε τις με ένα λαστιχάκι, φτιάξε μια πλεξίδα ψαροκόκκαλο και δέσ' την πάλι με ένα λαστιχάκι.

Τέλος, κάνε μια πλεξίδα ψαροκόκκαλο που ξεκινάει ως γαλλική αλλά με πλαϊνή κατεύθυνση αντί προς τα πίσω. Τέλος, τράβηξε την πλεξίδα από την εξωτερική πλευρά για να δημιουργήσεις αυτό το εντυπωσιακό εφέ.