Η Ashlee Simpson έκανε την πιο ωραία αλογοουρά! Δοκίμασέ την και εσύ

Δες και ποια προϊόντα θα σου χρειαστούν.
Η Ashlee Simpson έκανε την πιο ωραία αλογοουρά! Δοκίμασέ την και εσύ



Βαρέθηκες την απλή αλογοουρά αλλά προτιμάς τα μαλλιά σου πιασμένα; Δοκίμασε το χτένισμα της Ashlee Simpson η οποία έκανε μια κυματιστή αλογοουρά με λίγο όγκο. Το ωραίο με αυτό το χτένισμα είναι πως ταιριάζει με αθλητικό στυλ αλλά και με κάτι πιο επίσημο όπως ήταν η εμφάνιση της Ashlee. Για να μάθεις πώς θα το πετύχεις και εσύ διάβασε τις παρακάτω οδηγίες.

● Μόλις βγεις από το μπάνιο στέγνωσε τα μαλλιά σου ανάποδα με το σεσουάρ. Έτσι θα αποκτήσεις όγκο στα μαλλιά σου ώστε η αλογοουρά να βγει πιο ωραία.

● Κρέπαρε ελάχιστα τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού αλλά φρόντισε η πάνω στρώση να είναι λεία για να κρύψεις το κρεπάρισμα.

● Πιάσε όλα τα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά και τύλιξε μια τούφα τις κοτσίδας γύρω από το λαστιχάκι. Σταθεροποίησε την τούφα με μια φουρκέτα και ψέκασε λακ.

● Ώρα για μπούκλες! Πιάσε μικρές τούφες και τύλιξέ τις μία μία γύρω από το ψαλίδι. Προτίμησε να μην έχουν ίδια φορά ώστε να μην ενωθούν μετά όλα σε ένα κύμα. Με τις διαφορετικές φορές θα αποκτήσεις όγκο στην αλογοουρά σου.

● Τέλος, ψέκασε λίγη λακ ακόμα και είσαι έτοιμη!

Διάβασε επίσης:

Ξηρό σαμπουάν: Βάλε το πριν πέσεις για ύπνο για καλύτερα αποτελέσματα