Όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να πετύχεις το sleek χτένισμα της Kim Kardashian

Τα ιδανικά μαλλιά για σικ εμφανίσεις!
Όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να πετύχεις το sleek χτένισμα της Kim Kardashian



Η Kim Kardashian είναι η βασίλισσα των sleek χτενισμάτων. Αρκετά συνχά προτιμάει αυστηρά χτενίσματα όπως είναι και αυτή η χαμηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση. Είναι σικ και προσθέτει ιδιαίτερο στυλ σε όλο το look. Αν θέλεις και εσύ τα ίδια μαλλιά δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

► Για αρχή φρόντισε να χρησιμοποιείς σαμπουάν και conditioner για λάμψη. Θαύματα δεν κάνουν αλλά θα βοηθήσουν να πετύχεις το look της Kim.

► Μόλις βγεις από το μπάνιο βάλε ένα έλαιο στα μαλλιά σου για έξτρα ενυδάτωση αλλά και έξτρα λάμψη.

► Στέγνωσε τα μαλλιά είτε με το σεσουάρ είτε με φυσικό τρόπο.

► Μόλις είναι εντελώς στεγνά πάρε την πρέσα και ίσιωσε όλα τα μαλλιά πολύ καλά. Φρόντισε από πριν να είναι η χωρίστρα σου στη θέση που θέλεις να είναι γιατί μετά από τη μία πλευρά μπορεί να έχεις όγκο ενώ από την άλλη όχι.

► Μόλις τελειώσεις βάλε λίγο κερί στα χέρια σου, τρίψε τα μεταξύ τους και πέρασέ το στα μαλλιά. Έτσι δεν οι φύτρες θα κολλήσουν στα υπόλοιπα μαλλιά.

► Ώρα για την αλογοουρά! Πιάσε τα μαλλιά σε μια χαμηλή κοτσίδα και σταθεροποίησέ την με δύο λαστιχάκια σιλικόνης. Πιάσε μία τούφα της αλογοουράς και τύλιξέ την γύρω από την κοτσίδα ώστε να μην φαίνεται το λαστιχάκι. Στεραίωσέ την με μια φουρκέτα.

► Τέλος, ψέκασε αρκετή λακ για να μείνει το χτένισμα στη θέση του.

Διάβασε επίσης:

Τρία ιδανικά χτενίσματα για τις βροχερές μέρες