Μαλλιά που ηλεκτρίζονται; Υπάρχει λύση

Μπορείς να φοράς τα μάλλινα σκουφιά και κασκόλ άφοβα πλέον.
Μαλλιά που ηλεκτρίζονται; Υπάρχει λύση



Όσο πιο κρύο κάνει έξω, ανοίγουν σιγά σιγά τα καλοριφέρ οπότε...όταν χτενίζεις τα μαλλιά πετάνε οι τρίχες ή όταν βγάζεις το κασκόλ κολλάνε στο πρόσωπό σου. Αν ηλεκτρίζονται και σένα τα μαλλιά σου διάβασε τις συμβουλές που θα βρεις εδώ.

 

Θρεπτικά σαμπουάν και conditioner

Κυρίως ηλεκτρίζονται τα ξηρά μαλλιά γι' αυτό αγόρασε κάποια σαμπουάν και conditioner που να θρέφουν και να ενυδατώνουν καλά την τρίχα. Μία φορά τη βδομάδα βάλε και μια μάσκα μαλλιών στα μαλλιά σου για περισσότερη ενυδάτωση.

Χτένες και βούρτσες

Χρησιμοποίησε χτένες και βούρτσες από nylon ή τρίχα γουρουνιού και όχι πλαστικές ή μεταλλικές. Για καλύτερο αποτέλεσμα ρίξε λίγη λακ στη χτένα ή βούρτσα προτού την περάσεις στα μαλλιά.

Κερί

Άπλωσε λίγο κερί ή λάδι στα μαλλιά για να μην πετάνε οι τρίχες.

Κρέμα χεριών

Είσαι στο δρόμο ή στη δουλειά σου αλλά ξαφνικά ηλεκτρίστηκαν τα μαλλιά σου; Τότε θα σε σώσει η κρέμα χεριών ή λίγο νερό. Άπλωσε πρώτα την κρέμα στα χέρια σου, περίμενε μέχρι να έχουν απορροφήσει την περισσότερη ποσότητα και μετά πέρασέ τα από τα μαλλιά σου. Αλλιώς βάλε νερό στα χέρια σου και βρέξε προσεκτικά το μαλλί σου.

Σκουφί

Τι πιο ωραίο να φοράς το σκουφί σου και το κασκόλ σου; Το μοναδικό πρόβλημα βέβαια είναι ότι όταν τα βγάζεις ηλεκτρίζονται οι τρίχες. Για να το αντιμετωπίσεις αυτό είναι να ρίχνεις λακ στο σκουφί και στο κασκόλ πριν τα φορέσεις.

Όχι εργαλεία styling

Το πιστολάκι ή πρέσα λόγω θερμότητας προκαλούν την ξηρότητα στα μαλλιά οπότε προσπάθησε να τα αποφύγεις.

Έλαιο καρύδας και γάλα

Βρέξε τα μαλλιά σου με έλαιο καρύδας ή γάλα προτού πλύνεις τα μαλλιά σου και άφησέ τα έτσι έως και μία ώρα ή αλλιώς και για όλη νύχτα ως εντατική μάσκα για super ενυδάτωση.