Μαλλιά 2016 : 8 κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις το φετινό καλοκαίρι

Προετοιμάσου από τώρα, για να έχεις τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά...
Μαλλιά 2016 : 8 κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις το φετινό καλοκαίρι



Το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά, άρα τι καλύτερο από το οργανωθείς και να ψάξεις από τώρα ποιο κούρεμα θα επιλέξεις. Και επειδή μια μικρή ανανέωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ψάξαμε και βρήκαμε 8 κουρέματα που αξίζει να δοκιμάσεις. Ξέφυγε από τα συνηθισμένα, βγες από το comfort zone σου και ανανέωσε μια και καλή την εμφάνιση σου! 

1. Δοκίμασε ένα ασύμμετρο καρέ και ανέδειξε τις γωνίες του προσώπου σου. Ότι χρώμα και αν έχεις στα μαλλιά σου, ένα είναι το σίγουρο, θα δείξει ακόμα πιο εντυπωσιακό!

2. Mετά το ασσύμετρο καρέ δοκίμασε το ακανόνιστο, δηλαδή αυτό που ξεχωρίζει για τις μύτες και το τυχαίο κόψιμο. Αν έχεις baby face, μόλις βρήκες το τέλειο κούρεμα για εσένα.

3. Αν έχεις μακριά και σπαστά μαλλιά, κόψε τα μπροστινά μαλλιά σου σε μακριές αφέλειες. Μια επιλογή σέξι και θηλυκή!

4. Κάνε μια mini ανανέωση και κόψε τα μαλλιά σου αφέλειες. Για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, χωρίσε τις στη μέση!

5. Επειδή είναι η χρονιά της αφέλειας, αν τις τολμήσεις κάντο σωστά. Επέκτεινε τις αφέλειες ακόμα περισσότερο και πραγματοποίησε μια από τις πιο σέξι επιλογές όσον αφορά τα μαλλιά σου.

6. Αν φοβάσαι γενικά τα κοντά μαλλιά, δοκίμασε ένα midi καρέ. Έτσι και κοντά θα είναι και γρήγορα θα μακρύνουν αν το αποτέλεσμα δεν σου αρέσει.

7.

8.

Εσύ ποιο από όλα αυτά θα δοκιμάσεις;

Μάθε εδώ 5 τρόπους για να ανοίξεις τα μαλλιά σου με φυσικό τρόπο!