Ξηρό σαμπουάν: Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου πριν από αυτό;

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή! (Ρεπορτάζ αγοράς)
Ξηρό σαμπουάν: Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου πριν από αυτό;



Δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που, ανάμεσα στα ψαγμένα beauty tips, ήταν και η τέλεια λύση για εκείνη την bad hair day που δεν προλαβαίνεις να λουστείς. Η λύση δεν ήταν άλλη από την baby powder, που πράγματι σε βγάζει από την αμήχανη θέση, όμως έχει και τα θέματά της, κυρίως ότι αν δεν την διαχειριστείς με λεπτότητα θα αφήσει τα ίχνη της στα μαλλιά- οπότε την αμηχανία δεν τη γλιτώνεις. 

Όλα άλλαξαν από τη στιγμή που εμφανίστηκε το πρώτο ξηρό σαμπουάν, και για αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Klorane, την πρώτη εταιρεία που λάνσαρε το ξηρό σαμπουάν, ανοίγοντας έτσι ένα κεφάλαιο που κάμποσα χρόνια αργότερα θα γινότανε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ομορφιάς μας. 

Σήμερα, αρκετά hair brands έχουν εντάξει στην γκάμα τους ξηρά σαμπουάν νέας γενιάς αφού είναι πλέον ένα βασικό προϊόν για κάθε γυναίκα- μάλιστα κάποια κυκλοφορούν και σε travel size, ώστε να έχουμε ένα ξηρό σαμπουάν πάντα και παντού μαζί μας.  

Tip: οι hairstylists ορκίζονται στο ξηρό σαμπουάν, όχι μόνο γιατί εξουδετερώνει άμεσα τη λιπαρότητα αλλά και γιατί είναι το τέλειο προϊόν για να αλλάξει την υφή των μαλλιών, να τα κάνει ελαφρώς πιο άγρια ώστε να δουλεύονται πιο εύκολα αλλά και να δώσει φυσικό όγκο στη ρίζα.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, σου προτείνουμε να βάλεις στο μπάνιο σου ένα ξηρό σαμπουάν ASAP!  

Δες τα αγαπημένα μας και βρες το δικό σου: 

Klorane Dry Shampoo, με εκχύλισμα τσουκνίδας που ρυθμίζει την έντονη λιπαρότητα. 

Wella Professionals, EIMI Dry Me

 

Toni&Guy Cleanse, Dry Shampoo

Batiste Dry Shampoo, Cherry

 

Oribe, Dry Texturizing Spray (στο Heaven On Earth) 

Bumble and bumble, Pret-a-Powder (στα attica) 

Kérastase Couture Styling Powder Bluff