Ζηλεύεις τα beachy waves της Lauren Conrad; Δες πώς μπορείς να τα πετύχεις!

Τα μυστικά τουlook κατευθείαν από την hairstylist της star
Ζηλεύεις τα beachy waves της Lauren Conrad; Δες πώς μπορείς να τα πετύχεις!Είναι τόσο όμορφα, χαλαρά και ανεπιτήδευτα, τόσο ζηλευτά, που όλες μας κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να τα αντιγράψουμε στο σπίτι - με επιεικώς μέτρια αποτελέσματα και μόλις μάθαμε το λόγο: γιατί το μυστικό για τα όμορφα waves της Lauren Conrad δεν είναι μόνο ένα σίδερο για μπούκλες αλλά και ένα σίδερο ισιώματος! 

Αυτό το έξυπνο μυστικό αποκάλυψε η hairstylist Kristen Ess, η οποία εξήγησε πως για το συγκεκριμένο look συνδυάζει οπωσδήποτε και τα δύο εργαλεία styling.

Η μέθοδός της: Ξεκινάει περνώντας τα μαλλιά με ένα σίδερο για μπούκλες, και στη συνέχεια κάνει κάτι πρωτότυπο: πάνω από κάθε μπούκλα, περάνει το σίδερο ισιώματος κάνοντας πολλές μικρές πιέσεις ώστε να χαλαρώσει τις μπούκλες τόσο όσο χρειάζεται για να δημιουργήσει αυτό τον απαλό κυματισμό.

"Με αυτό τον τρόπο, το γρήγορο tapping με το σίδερο ισιώματος, πάνω-κάτω σε κάθε μπούκλα, θα μαλακώσει και θα πάρει μια όμορφη κίνηση! Προσοχή, μην το παρακάνετε με το tapping, πρέπει να είναι απαλό!" εξηγεί η Ess για την μέθοδό της. 

Αν θέλεις να δεις ακριβώς τον τρόπο που το κάνει, μπες στο λογαριασμό της στο Instagram και δες το βιντεάκι που ανέβασε