Tips για τέλεια hairstyles για το Σαββατοκύριακο !

Πώς θα κάνετε το χτενισμά σας να κρατήσει όλη μέρα!
Tips για τέλεια hairstyles για το Σαββατοκύριακο !



Το Σαββατοκύριακο είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για μικρές αποδράσεις, όπου θέλουμε βέβαια να νιώθουμε περιποιημένες και stylish. Η καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη μέρα ειναι να δημιουργήσετε ενα χτένισμα που δε θα σας απασχολεί με το να το διορθώνετε συνεχώς αλλά θα ειναι πιο πρακτικό και εύκολο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη μέρα. 
 
Να θυμάστε πως ένα όμορφο hairstyle απαιτεί και τη σωστή βάση, επομένως μη ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα σωστό προϊόν για το λούσιμό σας, όπως το Balsamo conditioner για απαλά και μεταξένια μαλλιά απο την Pantene. Όταν έρθει η ώρα του styling, απλώστε μια μικρή ποσότητα από αφρό μαλλιών, όπως το satin smooth της Pantene και ξεκινήστε να πλέκετε είτε μια γαλλική κοτσίδα είτε μια πλεξιδα στεφάνι, χτενίσματα εύκολα που θα σας επιτρέψουν να νιώθετε ανέμελες αλλα ταυτόχρονα stylish είτε πάτε κάποια εκδρομή είτε αν μείνετε στην πόλη. Μερικές δόσεις λακ για έξτρα κράτημα - εγώ αγαπώ και εμπιστεύομαι το Extra strong hairspray από την Pantene, θα κάνουν το χτένισμά σας ακόμη πιο σταθερό.
 
Ό,τι κι αν κάνετε, να περάσετε υπέροχα! Και μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο Instagram (Konstantina Michopanou) αλλά και στην σελίδα μου http://www.konstantinamichopanou.com/
 
See you soon girls!