Κάνε το καρέ σου πιο grunge

Θα κάνω τα μαλλιά σου σαν του Kurt Cobain μου είπε ο Άκης και μου έκλεισε το μάτι.
Κάνε το καρέ σου πιο grunge



Η μόδα και τα μαλλιά είναι δύο στοιχεία της προσωπικής μας έκφρασης που διαμορφώνουν με τη σειρά τους αυτό που είμαστε ως άτομα. Κι αν από τη μία έχουμε τις τάσεις από την άλλη υπάρχει το προσωπικό στιλ. Τι θα έλεγες να τα συνδυάσεις και τα δύο;

Ο Άκης Αλεξίου, colorist του Niko & Niko Hair Stylist, είναι ο άνθρωπος που καταλαβαίνει τι θέλεις πριν καν του το ζητήσεις. Ξέρει ποιο είναι το στιλ σου και φαντάζεται τι έχεις στο μυαλό σου χωρίς να πεις κουβέντα. Δεν απόρησα καθόλου, λοιπόν, όταν μου είπε ότι θα κάνει το καρέ μου πιο grunge.  

«Φέτος έχουμε ένα blend ‘60s και ‘90s, με την πρώτη δεκαετία να υποστηρίζει τα στιλιζαρισμένα μαλλιά και τη δεύτερη τις πιο ελεύθερες πινελιές. Δεν έχουμε μονοχρωμίες, ούτε όμως και έντονες διαφορές. Μπερδεύουμε αρκετά τα χρώματα κι έτσι δημιουργούμε ένα sur-mesure αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε υπερβολικές αντιθέσεις, είναι οι μικρές διακυμάνσεις στα χρώματα που δίνουν το sur-mesure στην κάθε γυναίκα. Το χρώμα έχει τάσεις, αλλά μόδα είναι που ταιριάζει στην κάθε γυναίκα ξεχωριστά» εξηγεί ο Άκης.

«Θέλουμε το χρώμα να τονίζει το κούρεμα και το αντίθετο» συνεχίζει. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν έχεις περιορισμούς επειδή τα μαλλιά σου είναι κοντά, αλλά μπορείς να κάνεις και την αλλαγή που θα αναδείξει ακόμα πιο ωραία το κούρεμα. Μαλλιά που φαίνονται σαν να άνοιξαν από τον ήλιο, γλυκά ξανθά, ζεστά καφέ και χάλκινα αποτελούν τις φετινές τάσεις που έρχονται κατευθείαν από τα catwalks δημοφιλών Οίκων Μόδας. «Φέτος, δεν βλέπουμε λευκά ξανθά, αλλά χρώματα που είναι πιο κοντά στο φυσικό μας. Και στην ιδιοσυγκρασία μας φυσικά» συμπληρώνει ο Άκης.

 

Info

Niko & Niko Hair Stylists

Λ. Βασιλείου Δ7, Ψυχικό

210 675 4761

facebook.com/nikonikohairstylists

 

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη