Χάρισε τα μαλλιά σου - Χάρισε δύναμη: 4.200 γυναίκες έκοψαν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό!

Χάρισε τα μαλλιά σου - Χάρισε δύναμη: 4.200 γυναίκες έκοψαν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό!



Όταν με αυτό εδώ το post σας μιλήσαμε για το πρόγραμα για το πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» που ξεκινούσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το Pantene, ήμασταν σίγουρες ότι θα ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα ζωής αλλά πραγματικά τα αποτελέσματα της ενέργειας ξεπέρασαν ακόμα και τις προσδοκίες μας. 

Καλέσαμε τις γυναίκες από όλη την Ελλάδα να κόψουν τα μαλλιά τους και να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο και από τις 12 Νοεμβρίου 2015 μέχρι το τέλος της άνοιξης συγκεντρώθηκαν 4.200 κοτσίδες, από μικρά κορίτσια, μεγαλύτερες γυναίκες, από εμένα και εσένα, για εκείνες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο. Η ανταπόκριση δίνει σε όλες μας δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια!

Η Κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρόεδρος του συλλόγου “Άλμα Ζωής”, δεν έκρυψε την συγκίνησή της: «Όλοι μαζί καταφέραμε να χαρίσουμε δύναμη σε πολλές γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο. Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και η προσφορά των γυναικών που έδωσαν τα μαλλιά τους ήταν συγκινητική. Ήδη 30 γυναίκες έχουν αποκτήσει τη δική τους περούκα».

Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να χαρίσει τα μαλλιά της. Για 4.200 γυναίκες όμως, φαίνεται πώς τελικά ήταν εύκολο, όταν έμαθαν πώς με αυτή την κίνηση θα βοηθήσουν εκείνες που δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να τα χάσουν...