12 πράγματα που καταλαβαίνουν μόνο οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά

Ποια χτενίσματα και πλάγιες χωρίστρες; Δεν γίνεται αυτό.
12 πράγματα που καταλαβαίνουν μόνο οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά



Καλώς ήρθες στον κόσμο μου όπου πλάγιες χωρίστρες και οι αφέλειες φαίνονται χάλια! Αν έχεις πυκνά μαλλιά δεν έχεις ιδέα τι τραβάω κάθε φορά που θέλω να τα κάνω κάτι. Με τόσο λεπτή τρίχα και τόσα λίγα μαλλιά σκέφτομαι σοβαρά να βάλω τρέσες για όγκο αλλά πού να τις σταθεροποιήσω; Ποιο μαλλί θα κρεπάρω και με πιο μαλλί θα σκεπάσω τα κλιπς; Μεγάλο δράμα!

 

1. Όγκος στα μαλλιά; Ποιος όγκος; Δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό μου!

2. Και τώρα που είναι της μόδας οι ατημέλητοι κότσοι εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Προσπαθώ αφού τα έχω καταφέρει να το ανοίξω λίγο για να φανεί ότι έχω μαλλί αλλά μάταια...

3. Ωραία τα YouTube tutorials αλλά πώς θα κάνω εγώ τις κυματιστές μπούκλες με όγκο της Kim Kardashian;

4. Από κουρέματα δεν το συζητώ! Αν κάνω φιλάρισμα στα μαλλιά χάθηκε κάθε ελπίδα για ίχνος όγκου. Ίσια, ίσια και μόνο ίσια μπορώ να τα κόψω.

5. Να κάνω μπούκλες στα μαλλιά. Εντάξει αυτό γίνεται...για την επόμενη ώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου κρατήσει όλη μέρα!

6. Σκέφτηκες ποτέ τι τραβάω κάθε φορά που δένω την κοτσίδα μου με λαστιχάκι; Αν έπαιρνα 1€ για κάθε φορά που το γυρνάω θα είχα γίνει πλούσια (σίγουρα όχι σε μαλλιά).

7. Πλάγια χωρίστρα; Ας γελάσω... Εγώ που λατρεύω κιόλας τα vintage χτενίσματα που έχουν όλα πλάγιες χωρίστρες έχω το πρόβλημα ότι η μία πλευρά θα είναι τέλεια και από την άλλη θα έχω μία μπουκλίτσα να πετάει πίσω από το αφτί μου.

8. Ούτε αφέλειες μπορώ να κάνω. Θα πρέπει να τις ξεκινήσω από το πίσω μέρος του κεφαλιού μου!

9. Λαδώνει και τόσο εύκολα...

10. Αλλά....στεγνώνουν πανεύκολα! Είναι ένα θετικό αυτό ειδικά το καλοκαίρι στην παραλία.

11. Χρειάζομαι μόνο λίγο σαμπουάν άρα κάνω και οικονομία!

12. Και χτενίζονται εύκολα (όσο μπλέκονται και εύκολα βέβαια) οπότε αυτά δεν μου παίρνουν πολύ χρόνο!