Τι χωρίστρα να κάνεις ανάλογα με το σχήμα του κεφαλιού σου

Τόνισε τα καλά χαρακτηριστικά σου με τη σωστή χωρίστρα.



Σίγουρα θα έχεις προσέξει κάποια στιγμή παίζοντας με τα μαλλιά σου ότι για παράδειγμα αν η χωρίστρα είναι από τα αριστερά φαίνεται το πρόσωπό σου διαφορετικό. Αυτό συμβαίνει ότι το σχήμα του προσώπου σου είναι μοναδικό και αλλάζοντας τη φορά, αμέσως αλλάζεις στυλ.

Για να αποφύγεις όμως αποτυχημένα χτενίσματα και να βρεις κάποιο που να κολακεύει τα χαρακτηριστικά σου, δες σε ποια κατηγορία είσαι και κάνε την ανάλογη χωρίστρα.

Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο: είναι η πλάγια χωρίστρα κατάλληλη για σένα επειδή αυτό φέρνει συμμετρία στο πρόσωπο και την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μακρύ.

Αν έχεις οβάλ πρόσωπο: μπορείς να κάνεις όλα τα χτενίσματα οπότε είσαι τυχερή!

Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο: είναι πάλι η πλάγια χωρίστρα που σου ταιριάζει όπως και στο στρογγυλό. Ξεκίνησε την χωρίστρα στο ύψος του τόξου του φρυδιού, αυτό θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται στρογγυλό και πιο γλυκό.

Αν έχεις μακρόστενο πρόσωπο: η τέλεια χωρίστρα είναι στη μέση γιατί σε αυτή τη θέση θα φανεί ένα πιο στρογγυλό πρόσωπο. Μπορείς επίσης να κόψεις τα μαλλιά σου σε αφέλειες για να μην φαίνεται το μακρόστενο σχήμα.

Αν έχεις τριγωνικό πρόσωπο: χώρισε τα μαλλιά στα πλάγια γιατί αυτό θα μικρύνει τα ζυγωματικά και θα κάνει το πιγούνι σου πιο φαρδύ.