Φρόντισε τα γκρίζα μαλλιά σου, βαμμένα ή όχι

Επειδή το γκρί είναι ένα δύσκολο χρώμα μάθε πως να τα περιποιηθείς σωστά.
Φρόντισε τα γκρίζα μαλλιά σου, βαμμένα ή όχι



Της μόδας είναι τώρα τα γκρίζα μαλλιά είτε βαμμένα είτε φυσικά. Αν είναι αυτό το χρώμα των μαλλιών σου, υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος να τα φροντίσεις. Εδώ θα μάθεις ό,τι χρειάζεσαι να δώσεις αυτή τη λάμψη στα μαλλιά!

 

Φυσικά γκρίζα μαλλιά

Αν έχεις γκριζάρει με φυσικό τρόπο υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος για να τα φροντίζεις και αυτό συμβαίνει επειδή συνήθως η τρίχα είναι πιο αδύναμη αλλά και πιο σκληρή από τα άλλα χρώματα. Με την κατάλληλη φροντίδα θα μπορέσεις να τα κάνεις και πάλι λαμπερά και φωτεινά.

Χρησιμοποίησε 2 φορές την εβδομάδα σαμπουάν silver για να φύγει η κιτρινίλα της τρίχας. Μην το χρησιμοποιείς καθημερινά όμως γιατί μπορεί στο τέλος να έχουν μια απόχρωση του μωβ. Για να δώσεις την έξτρα θρέψη βάλε μια φορά τη βδομάδα μια θρεπτική μάσκα μαλλιών την οποία καλό είναι να την αφήσεις για 20 λεπτά περίπου.

Βαμμένα γκρίζα μαλλιά

Αν έχεις βάψει τα μαλλιά σου στο γκρι χρώμα σημαίνει ότι ουσιαστικά ξέβαψες την τρίχα με αποτέλεσμα να την καταστρέψεις γι' αυτό τον λόγο φρόντισε να βάζεις συχνά μάσκες μαλλιών και στο λούσιμό σου να χρησιμοποιείς conditioner. Τέλος, προσπάθησε να αποφύγεις όλα τα εργαλεία styling που χρησιμοποιούν θερμότητα.