Τι να περιμένεις όταν κάνεις μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου

Εκτός από σένα θα έχουν και οι γύρω σου άποψη και δεν είναι πάντα ευχάριστη...
Τι να περιμένεις όταν κάνεις μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου



Άλλαξε ο καιρός, θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά. Εσύ το πήρες απόφαση όσο δραστική και να είναι η αλλαγή που θα κάνεις γιατί έτσι θέλεις. Μπορεί να νομίζεις ότι ξεπέρασες το δύσκολο σημείο της απόφασης αλλά περίμενε...υπάρχει κι άλλο! Θα αρχίσουν τα σπαστικά σχόλια των συγγενών και φίλων. Πίστεψέ με, το ξέρω πολύ καλά γι΄αυτό και έφτιαξα τον οδηγό για να είσαι προετοιμασμένη.

 

Εμένα μου άρεσε καλύτερα το προηγούμενο”

Είναι το σπαστικό που δεν θέλουν να σου πουν ότι δεν τους αρέσει το μαλλί γι' αυτό και προσπαθούν να το πάνε γύρω γύρω. Εντάξει, όλοι το καταλάβαμε ότι δεν σου αρέσει αλλά από την στιγμή που αρέσει εμένα, κλείσε το στόμα σου!

Μπράβο σου που το τόλμησες...!” συνοδεύοντας από ένα πρόσωπο σοκαρισμένο

Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν από μακριά μαλλιά τα κόβεις καρέ για παράδειγμα. Αυτό το κόλλημα με τα μακριά μαλλιά υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, δεν το έχω ξανασυναντήσει πουθενά αλλού. Μαλλιά είναι και θα μακρύνουν πάλι!

Το πιάσιμο των μαλλιών

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική όταν κουρεύεσαι να θέλουν ξαφνικά όλοι να τα πιάσουν! Την ίδια υφή είχαν και πριν, την ίδια και τώρα. Σταματήστε να λαδώνετε τα μαλλιά του κόσμου.

Τώρα όμως δεν θα πρέπει να πας συνέχεια για ρίζα; Δεν σκέφτεσαι τα λεφτά;”

Προφανώς για να τα βάψω σημαίνει πως ξέρω ότι πρέπει να πηγαίνω για ρίζα και ναι έχω υπολογίσει το κομμωτήριο στα μηνιαία έξοδά μου. Τι σε απασχολεί εσένα που θα τα ξοδέψω;

Ωραίο είναι αλλά εγώ δεν θα το έκανα...”

Εδώ ταιριάζει και η απάντηση στο πρώτο σχόλιο. Δηλαδή πώς γίνεται να το θεωρεί ωραίο αλλά να μην θέλει να το κάνει στον εαυτό της...; Κάτι παίζεται εδώ μου φαίνεται.