5 κόλπα για να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά

Πόσες φορές δεν έχεις σηκωθεί με μαλλιά που πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις;
5 κόλπα για να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά



Πόσες φορές δεν έχεις σηκωθεί το πρωί και να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη λέγοντας “πώς θα σουλουπώσεις αυτό το μαλλί”; Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να πέφτεις με τα τέλεια μαλλιά και να σηκώνεσαι λες και έκανες σβούρες στο κεφάλι. Τι θα κάνεις λοιπόν για να το αποφύγεις; Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις.

 

● Άλλαξε τα σεντόνια σου. Αντί για βαμβακερά χρησιμοποίησε σατέν που δεν ηλεκτρίζει τα μαλλιά σου και είτε το πιστεύεις είτε όχι, δεν σπάνε και οι τρίχες. Εντάξει ίσως να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για να αλλάξει σεντόνια με τέτοιο κρύο...

● Μία φορά τη βδομάδα βάλε μάσκα μαλλιών ώστε οι τρίχες σου να μαλακώσουν και να μην γίνονται σαν άχυρο όταν θα γυρνάς πλευρό στο κρεβάτι.

● Χτένισε τα μαλλιά σου πριν πέσεις για ύπνο, έτσι τα φυσικά έλαια τις τρίχας θα απλωθούν κατά μήκος. Προσοχή μην υπερβάλλεις με το βούρτσισμα.

● Ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά, μάζεψέ τα όταν πέσεις για ύπνο για να αποφύγεις τους κόμπους. Πλέξε τα μαλλιά σου ή πιάσ'τα σε ένα χαλαρό κότσο.

● Αν έχεις σγουρά μαλλιά και το πρόβλημά σου είναι ότι το πρωί που ξυπνάς έχουν χάσει κάθε όγκο οι μπούκλες, γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και δέσε ένα μαντήλι γύρω από το κεφάλι σου με τέτοιο τρόπο που όλες οι μπούκλες κάθονται μαζεμένες και μπροστά. Την επόμενη μέρα θα είναι ακόμα γεμάτα όγκο.