Μάθε να κάνεις ένα περίτεχνο vintage χτένισμα (video)

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις...Έχεις τόσες επιλογές που μόλις αρχίσεις να ψάχνεσαι λίγο θα βρεις να κάνεις άπειρα vintage χτενίσματα.
Μάθε να κάνεις ένα περίτεχνο vintage χτένισμα (video)



Θαυμάζεις όλα τα περίτεχνα χτενίσματα από τις δεκαετίες του '40 και ΄50; Απορείς πως τα έκαναν και πότε προλάβαιναν; Η αλήθεια είναι ότι είχαν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με τον εαυτό τους γιατί οι περισσότερες γυναίκες τότε ήταν απλά νοικοκυρές κάτι που έχει αλλάξει πολύ μετά από 70 χρόνια... Βέβαια, θα ανακαλύψεις σύντομα ότι τα χτενίσματα δεν ήταν και τόσο δύσκολα και δεν τους έπαιρνε τόσο χρόνο όσο νομίζεις, είναι όλα θέμα συνήθειας. Φυσικά δεν προλαβαίνεις να το κάνεις πριν πας στην δουλειά σου εκτός αν θέλεις να σηκωθείς μία ώρα πιο νωρίς αλλά για μία έξοδο είναι ο,τι πρέπει.

Το καλό με αυτά τα χτενίσματα είναι ότι μπορείς να πειραματιστείς! Αν δεν θέλεις να κάνεις τις αφέλειες σου σε bumper στυλ μπορείς να τις κάνεις σαν βαρελάκι, αν δεν θέλεις να κάνεις victory rolls μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω. Έχεις τόσες επιλογές που μόλις αρχίσεις να ψάχνεσαι λίγο θα βρεις να κάνεις άπειρα vintage χτενίσματα.

*Editing: Δημήτρης Σαραντόπουλος (dim_sara@hotmail.com)