Οι καλύτερες Pinterest προτάσεις για χριστουγεννιάτικα χτενίσματα

Δεν είναι απαραίτητο να πας στο κομμωτήριο για τέλεια μαλλιά!
Οι καλύτερες Pinterest προτάσεις για χριστουγεννιάτικα χτενίσματα



Για να είσαι προετοιμασμένη για τις γιορτές, πρέπει να ξέρεις από τώρα τι θα φορέσεις, τι μακιγιάζ θα κάνεις και εν τέλει τι μαλλί θα κάνεις. Πώς αλλιώς θα πάρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι; Αφού λοιπόν έχεις διαλέξει το κατάλληλο outfit για τις γιορτινές μέρες ήρθε η ώρα για το χτένισμα. Εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο ωραία tutorials του Pinterest για να αρχίσεις τα πειράματα και να καταλήξεις στο καλύτερο!

Το καλό με το Pinterest είναι ότι μπορείς να βρεις άπειρα tutorials για μαλλιά αλλά και μακιγιάζ. Σου δείχνουν βήμα βήμα με φωτογραφίες πως μπορείς να το κάνεις μόνη σου. Φυσικά μην απογοητευτείς αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη, είναι όλα θέμα συνήθειας γι' αυτό είναι καλό να αρχίζεις να το δοκιμάζεις από τώρα και όχι λίγο πριν την έξοδό σου.

Μερικά ενώ φαίνονται τόσο περίτεχνα θα δεις είναι πολύ εύκολα στην εφαρμογή τους όπως η παραπάνω εικόνα.

Όπου έχεις ανάγκη μπορείς φυσικά να βάλεις και τις τρέσες σου για περισσότερο όγκο ή και μήκος,

Είτε θέλεις ένα κομψό χτένισμα είτε σε κάτι πιο ανάλαφρο να ξέρεις πως όλα ταιριάζουν στις γιορτές. Εξαρτάται από το στυλ σου και τι ρούχο θα βάλεις άρα η πρώτη σου απόφαση που πρέπει να πάρεις είναι το ρούχο και μετά το χτένισμα με το μακιγιάζ.