Μερικά tips για να αφήσεις τα μαλλιά να στεγνώσουν από μόνα τους

Επειδή θέλεις όσο μπορείς να αποφύγεις την θερμότητα στα μαλλιά.
Μερικά tips για να αφήσεις τα μαλλιά να στεγνώσουν από μόνα τους



Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου όπως να το κάνεις με πιστολάκι ή να τα αφήσεις να στεγνώσουν από μόνα τους. Αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις πιστολάκι στα μαλλιά γιατί η αλήθεια είναι πως είναι μια βαρετή διαδικασία ή απλά κάνεις λίγο αποτοξίνωση από τα εργαλεία styling με θερμότητα, μπορείς με τα παρακάτω tips να τα αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους με ωραίο τρόπο.

 

Τα σωστά σαμπουάν

Για να έχεις τέλεια μαλλιά πρέπει να χρησιμοποιείς τα σαμπουάν, conditioner και μάσκες μαλλιών που να ταιριάζουν στον τύπο μαλλιών σου αλλά και στις ανάγκες.

Καλή πετσέτα

Φρόντισε να έχεις καλή πετσέτα για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου. Αν έχεις μια με άγρια υφή και τα στεγνώνεις με τον ίδιο τρόπο τότε η πιθανότητα για μαλλιά που φριζάρουν είναι τεράστια. Θα χρειαστείς μια μαλακή πετσέτα και με απαλές κινήσεις να στεγνώσεις τα μαλλιά.

Χτένα

Επειδή οι τρίχες σπάνε εύκολα, είτε είναι στεγνά τα μαλλιά είτε βρεγμένα είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείς βούρτσες κατευθείαν μετά το μπάνιο. Επέλεξε μια χτένα με αραιά δόντια, χτένισε πρώτα τις άκρες των μαλλιών ώστε να φύγουν όλοι οι κόμποι και μετά σιγά σιγά προς τα πάνω.

Προϊόντα styling

Το μόνο που θα χρειαστείς μετά το λούσιμο είναι ένα έλαιο για τα μαλλιά ώστε οι άκρες να μην φριζάρουν και να στρώσουν πιο ωραία όταν θα στεγνώσουν.

Εργαλεία

Τα καλύτερα εργαλεία που δεν φθείρουν τα μαλλιά σου είναι τα χέρια. Με τα χέρια μπορείς να δώσεις όγκο στη ρίζα ή να τα κάνεις κυματιστά. Πως γίνεται αυτό; Θέλει λίγη υπομονή αλλά μπορείς να τυλίγεις κάθε τούφα γύρω από το δάχτυλό σου και να τα αφήσεις έτσι να στεγνώσουν.