3 τρόποι για να κάνεις μπούκλες χωρίς ψαλίδι

Επειδή μπορεί να σου τύχει κάτι και να μην έχεις στην διάθεσή σου ένα ψαλίδι...
3 τρόποι για να κάνεις μπούκλες χωρίς ψαλίδι



Αν πας κάποιο ταξίδι, έστω και για δύο μέρες δεν θέλεις να κουβαλάς πολλά πράγματα μαζί σου, κυρίως τώρα τα Χριστούγεννα που πέρα από σεσουάρ και ψαλίδια πρέπει να κουβαλήσεις το μακιγιάζ, τα βραδινά ρούχα και τουλάχιστον τρεις διαφορετικές γόβες μαζί σου. Που χώρος για έξτρα πράγματα; Μην ανησυχείς, εδώ είναι οι καλύτεροι τρεις τρόποι για να κάνεις μπούκλες χωρίς ψαλίδι.

 

Πλεξίδες

Αυτός ο τρόπος δεν απαιτεί καθόλου θερμότητα στα μαλλιά. Πριν πέσεις για ύπνο πλέξε τα μαλλιά σου σε τουλάχιστον δύο γαλλικές πλεξίδες, αν θέλεις να κρατήσουν ακόμα παραπάνω και να είναι πιο έντονες φρόντισε τα μαλλιά σου να είσαι νωπά.

Πιστολάκι

Φυσικά ξέρεις τον τρόπο με την βούρτσα αλλά ας υποθέσουμε ότι την έχεις ξεχάσει σπίτι σου. Τι κάνεις; Στριφογύρισε τούφα τούφα τα βρεγμένα μαλλιά σου και φρόντισε να κρατάς τυλιγμένη την τούφα όταν θα την στεγνώνεις με το πιστολάκι.

Ρόλεϋ

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο παλιομοδίτικος ο τρόπος αλλά η αλήθεια είναι πως κάνουν πολύ ωραίες μπούκλες. Χρησιμοποίησε τα κανονικά αν έχεις σκοπό να κοιμηθείς με αυτά και τα θερμαινόμενα αν βιάζεσαι. Μην ξεχνάς πως όσο πιο μεγάλο είναι το ρόλεϋ, τόσο πιο μεγάλη θα είναι και η μπούκλα.