Σέξι μαλλιά: Κάνε τις μπούκλες σου να διαρκέσουν όλη νύχτα

Για να μην ανησυχήσεις αν θα σου χαλάσουν μέσα στη βραδιά.
Σέξι μαλλιά: Κάνε τις μπούκλες σου να διαρκέσουν όλη νύχταΣίγουρα από τα αγαπημένα σου χτενίσματα είναι οι μπούκλες. Αποκλείεται να είσαι Ελληνίδα και να μην έχεις κάνει τα μαλλιά σου έστω και μία φορά μπούκλες! Είναι ένα χτένισμα κλασσικό και ταιριάζει με τα πάντα και όλες τις ώρες.

Δυστυχώς όμως, ειδικά αν έχεις λεπτή και λεία τρίχα η μπούκλα μπορεί να μην κρατήσει πολύ. Το χειρότερο είναι να έχουν πέσει οι μισές και οι άλλες μισές να είναι ακόμα ωραίες, πώς γίνεται αυτό; Για να μην σου συμβεί ξανά, δες τι μπορείς να κάνεις.

● Μην βάλεις σέρουμ στα μαλλιά. Το σέρουμ κάνει την τρίχα τόσο λεία και απαλή που η μπούκλα γλιστράει με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί όλες σε δύο ώρες.

● Βάλε αφρό για μπούκλες και άφησε το να στεγνώσει από μόνο του για να δώσεις μια υφή στα μαλλιά.

● Αν δεν έχεις αφρό για μπούκλες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξηρό σαμπουάν που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

● Όταν τελειώσεις με τις μπούκλες ψέκασε το κάτω μέρος των μαλλιών σου με λακ. Πρόσεξε μην ρίξεις υπερβολικά πολύ γιατί θα βαρύνει το μαλλί άρα θα πέσουν οι μπούκλες.

● Κάθε φορά που θα φτιάχνεις μια μπούκλα, τύλιξέ την σε ένα βαρελάκι και πιάσ' την με ένα τσιμπιδάκι. Όση περισσότερη ώρα αφήσεις έτσι όλες τις μπούκλες τόσο πιο πολύ και θα κρατήσουν.

● Κάνε τις μπούκλες σε λεπτές τούφες ώστε να είσαι σίγουρη πως κάθε τρίχα θα λάβει αρκετή θερμότητα.

Και... καλή διασκέδαση (χωρίς να αγχώνεσαι για τα μαλλιά σου)!