Τα ξανθά σου μαλλιά έγιναν... κίτρινα; Τι πρέπει να κάνεις

Τα καλύτερα silver σαμπουάν της αγοράς.Αν δεν φροντίζειςτα μαλλιά σου γίνονται εύκολα κίτρινα και ξερά με αποτέλεσμα να μην δείχνουν όμορφα.
Τα ξανθά σου μαλλιά έγιναν... κίτρινα; Τι πρέπει να κάνεις



Τα ξανθά μαλλιά είναι τέλεια αλλά αν δεν είναι το φυσικό σου χρώμα μπορεί και να σου επιφυλάσσουν μεγάλη ταλαιπωρία. Συνέχεια πρέπει να βάζεις μάσκες μαλλιών, να κουρεύεις τις άκρες σου, να προσέχεις τον ήλιο, τη θάλασσα, τη θερμότητα... και δεν σταματάει ποτέ αυτό.

Αν δεν φροντίζεις τα μαλλιά σου γίνονται εύκολα κίτρινα και ξερά με αποτέλεσμα να μην δείχνουν όμορφα. Ευτυχώς οι ειδικοί σε σκέφτονται και δημιούργησαν τον silver σαμπουάν! Μπορείς να το βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ψάξιμο.

Ο τρόπος χρήσεως είναι πάρα πολύ απλός! Μία φορά την εβδομάδα (αν έχεις μεγάλη ανάγκη μπορείς και περισσότερες) όταν κάνεις το μπάνιο σου, θα βάλεις μια καλή ποσότητα στα χέρια σου, θα κάνεις μασάζ στα μαλλιά σου (όπως συνηθίζεις και με το απλό σαμπουάν) και θα τα αφήσεις για μερικά λεπτά. Τέλος, ξεπλένεις και μπορείς να συνεχίσεις κανονικά τη ρουτίνα σου, βάζεις δηλαδή conditioner ή μάσκα μαλλιών. Μην τρομάξεις όταν δεις το χρώμα, είναι μωβ. Το μωβ είναι το συμπληρωματικό χρώμα του κίτρινου δηλαδή των μαλλιών σου οπότε το εξουδετερώνει. Σιγά σιγά θα δεις μεγάλη βελτίωση στο χρώμα των μαλλιών σου!