Όταν οι διάσημες αποφασίζουν να ξυρίσουν τα μαλλιά τους

Όλες έχουν ανάγκη από μία αλλαγή...
Όταν οι διάσημες αποφασίζουν να ξυρίσουν τα μαλλιά τους



Αν σε ρωτήσουν πόσες διάσημες ξέρεις που να έχουν ξυρίσει τα μαλλιά τους, θα σου έρθουν δυο-τρεις στο μυαλό αλλά αν ψάξεις το παρελθόν θα δεις πως τελικά πολλές το τόλμησαν. Το τελευταίο γεγονός είναι της Cara Delevingne, όλα τα site γράφουν για την αλλαγή της γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές. Στους περισσότερους αρέσει αλλά εγώ θεωρώ πως είναι ένα ξεπερασμένο trend το οποίο δεν πρέπει να συνεχιστεί, καταλαβαίνω όμως ότι ταιριάζει με τον χαρακτήρα της που είναι πιο ροκ.

Προτού πάρεις το ξυράφι πρέπει να σκεφτείς πως θα τα μακρύνεις μετά. Είναι μόδα και σίγουρα κάποια στιγμή θα περάσει ή απλά θα το βαρεθείς. Όταν γίνει αυτό θα έχεις μία πλευρά με μακριά μαλλιά ενώ η άλλη θα έχει κοντές τρίχες που σημαίνει πως θα περάσεις από πολλά άσχημα στάδια. Το πρώτο στάδιο είναι πως ναι μεν θα έχει μακρύνει λίγο αλλά θα φαίνεται πως το έχεις αφήσει, θα είναι σαν να έχεις καιρό να κουρευτείς, τέρμα οι κοτσίδες και το επόμενο στάδιο: η ξυρισμένη σου πλευρά θα είναι καρέ. Τι σημαίνει αυτό; Θα χρειάζεσαι 100 τσιμπιδάκια όταν θα κάνεις κάποιο χτένισμα.

Επειδή δεν θέλω να σε αποθαρρύνω, υπάρχει λύση. Αγόρασε μια τρέσα στο χρώμα των μαλλιών σου ώστε να την βάζεις με το που μακρύνουν λίγο οι τρίχες της ξυρισμένης πλευράς. Είσαι τυχερή γιατί δεν θα χρειαστείς ολόκληρο σετ παρά μόνο μια σειρά ή στην χειρότερη, δύο. Θα σου βγει αρκετά οικονομικό σε αντίθεση αν έπρεπε να γεμίσεις όλο το κεφάλι.