Άψογα χτενισμένη από το πρωί έως το βράδυ: Κάνε την αλογοουρά της Δούκισσας

Είναι προσεγμένο και πανεύκολο!
Άψογα χτενισμένη από το πρωί έως το βράδυ: Κάνε την αλογοουρά της Δούκισσας



Μπορεί να μην έχουμε Χρυσές Σφαίρες αλλά αν θέλουμε λίγη λάμψη στην Ελλάδα, σίγουρα τη βρίσκουμε στο Dancing With The Stars. Βέβαια, ωραία όλα αυτά που φοράει η Δούκισσα Νομικού αλλά κατά πόσο γίνεται να τα βάλουμε στην καθημερινότητά μας. Τα φορέματα δεν τα συζητάμε καν, ούτε σε γάμο δεν θα μπορούσαμε να τα βάλουμε και ας είναι τόσο ωραία. Από χτενίσματα όμως;

Στο Dancing With The Stars της περασμένης Κυριακής η Δούκισσα προτίμησε ένα πολύ πιο απλό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, δεν χρειάζεται να πρέπει να παραβρεθείς σε κάποιο επίσημο event. Η τέλεια αλογοουρά της δείχνει υπέροχα και με το τζιν πουκάμισο όπως ανέβασε η ίδια μια φωτογραφία στο instagram αλλά και με το σέξι μαύρο φόρεμα που φόρεσε τελικά.

Η διαφορά μεταξύ μιας απλής αλογοουράς και μιας που μπορεί να φορεθεί μέχρι το βράδυ είναι πως πρέπει να καλύψεις το λαστιχάκι σου με μια μικρή τούφα από την κοτσίδα αλλά και να φροντίσεις να δώσεις μια κίνηση στα μαλλιά με το πιστολάκι και την βούρτσα σου. Ναι, είναι τόσο απλό!