Το κοντό μαλλί δεν είναι βαρετό! Δες τι μπορείς να κάνεις

Κορίτσια της διπλανής πόρτας σου δείχνουν τέλεια χτενίσματα.
Το κοντό μαλλί δεν είναι βαρετό! Δες τι μπορείς να κάνεις



Είχες πάρει την απόφαση να τα κόψεις σε pixie cut. Τέλεια, ήταν της μόδας, το έκανες και τώρα το βαρέθηκες. Το πρόβλημα είναι πως τώρα θα περάσεις από το άσχημο στάδιο που τα μαλλιά σου δεν θα είναι ούτε μακριά για να μπορείς να τα πιάνεις σε μια αλογοουρά αλλά ούτε τόσο κοντά που στέκονται μόνο με κάποιο προϊόν styling. Είναι η χειρότερη περίοδος αλλά αναγκαστικά θα την περάσεις μέχρι να μακρύνουν οπότε σου βρήκα 5 απλές καθημερινές κοπέλες με τέλεια χτενίσματα για κοντά μαλλιά!

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις μια κίνηση στα μαλλιά με λίγο όγκο και να πιάσεις την φράντζα σου προς τα πίσω. Έχεις ένα πολύ γλυκό χτένισμα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα!

Αν έχουν φτάσει τα μαλλιά σου στο ύψος του καρέ μπορείς να τα κάνεις μπούκλες και να κάνεις μια πλεξίδα πλαϊνή για να μην σε ενοχλεί η φράντζα στο πρόσωπο.

Για να μην κάνεις όμως συνέχεια τις απλές πλεξίδες, κάνε την πλεξίδα καταρράκτη. Είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις!

Το χτένισμα αυτό γίνεται σε όλα τα μήκη και το αποτέλεσμα φαίνεται κομμωτηρίου! Κάνε τρία κοτσιδάκια και με φουρκέτες στερέωσέ τα πίσω από τα αυτιά σου.

Βέβαια προτού περάσεις όμως στο καρέ περνάς από αυτό το στάδιο. Οι πλεξίδες γίνονται σε όλα τα μήκη των μαλλιών απλά θα χρειαστείς αρκετή λακ!