Φρόντισε το pixie cut σου με απλά βήματα για να δείχνεις πάντα περιποιημένη

Νόμιζες πως τα κοντά μαλλιά δεν θέλουν τόση φροντίδα; Κάνεις λάθος!
Φρόντισε το pixie cut σου με απλά βήματα για να δείχνεις πάντα περιποιημένη



Αποφάσισες να τα κάνεις ένα τέλειο pixie cut; Είναι πολύ της μόδας και σίγουρα θα σε βολέψει σε πολλά πράγματα αλλά επειδή τα έκοψες κοντά δεν σημαίνει πως δεν χρειάζονται την ίδια φροντίδα με τα μακριά μαλλιά. Παρακάτω θα βρεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις αυτό το υπέροχο κούρεμα.

 

● Για αρχή πρέπει να διατηρήσεις το κούρεμα που σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνεις κάθε 4-6 βδομάδες στο κομμωτήριο για να κόψεις τις άκρες γι' αυτό φρόντισε η κομμώτριά σου να βρίσκεται στην περιοχή σου.

● Προτίμησε ένα σαμπουάν που να φροντίζει τις τρίχες σου αλλά και το δέρμα σου. Τώρα που τα μαλλιά σου είναι κοντά, η επιδερμίδα σου είναι εκτεθειμένη και μπορεί να αποκτήσεις πιτυρίδα. Στο λούσιμο κάνε ένα καλό μασάζ στο κρανίο σου για να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος για λαμπερά μαλλιά.

● Μην χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα conditioner. Τώρα που δεν είναι τα μαλλιά σου μακριά, δεν έχεις την ίδια ανάγκη. Τα μαλλιά σου θα λαδώσουν εύκολα με πολύ conditioner.

● Απέφυγε όσο μπορείς την θερμότητα. Τώρα που είναι κοντά, τα μαλλιά στεγνώνουν πολύ εύκολα. Χρησιμοποίησε το πιστολάκι μόνο όταν βιάζεσαι αλλιώς στέγνωσέ τα με την πετσέτα. Όσο λιγότερη θερμότητα βάζεις στα μαλλιά, τόσο πιο ωραία θα είναι η τρίχα!

● Βρες το κατάλληλο προϊόν για styling. Βρες μαζί με την κομμώτρια ένα στυλ που θα σου αρέσει και χρησιμοποίησε κερί, τζελ, αφρό ή λακ για να το πετύχεις και μόνη σου. Μην ντραπείς να ζητήσεις συμβουλές, εκείνη μπορεί να σου δώσει ακόμα περισσότερα tips.