Τρία μυστικά για τα μαλλιά που θα σου λύσουν τα χέρια

Mini tutorials με φωτογραφίες.
Τρία μυστικά για τα μαλλιά που θα σου λύσουν τα χέρια



Τα μυστικά για τα μαλλιά είναι άπειρα και πάντα θα βγαίνουν καινούργια αλλά αυτή τη βδομάδα ξεχωρίσαμε τρία που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Με απλές κινήσεις που δεν πάει το μυαλό σου μπορείς να αποκτήσεις μαλλιά αλά Hollywood χωρίς κομμωτήριο. Δες εδώ mini tutorials για να αντιγράψεις και εσύ αυτά τα κόλπα!

Θέλεις πυκνά μαλλιά; Το μόνο που θα χρειαστείς είναι πινέλο και σκιά ματιών στο χρώμα των μαλλιών σου. Άπλωσέ την στην χωρίστρα και είσαι έτοιμη! Αν ανησυχείς μήπως σου φύγει το χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείς να ψεκάσεις λίγη λακ.

Θέλεις το ατημέλητο look αλλά πάντα καταλήγεις να βγάζεις ολόκληρες τούφες από το χτένισμά σου; Πάρε μια παλιά οδοντόβουρτσα και χτένισε τα μαλλιά αριστερά-δεξιά ώστε να πεταχτούν μόνο μερικές τρίχες.

Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να κάνεις το sleek look που είναι όλα τα μαλλιά στο πλάι αλλά πάντα καταλήγεις να βάζεις παντού φουρκέτες; Ο σωστός τρόπος είναι πιο απλός απ' όσο νόμιζες, κάνε μια μικρή αλογοουρά ώστε τα μαλλιά της αντίθετης πλευράς να στέκονται μαζί με τα υπόλοιπα χωρίς να φαίνονται τα άσχημα τσιμπιδάκια!

πηγή φωτογραφιών