Τρία ιδανικά χτενίσματα για τις βροχερές μέρες

Όσο λιγότερο χρόνο αφιερώσεις τόσο το καλύτερο!
Τρία ιδανικά χτενίσματα για τις βροχερές μέρες



Και εκεί που νομίζεις πως θα ξεκινήσεις τα μπάνια ξαφνικά πιάνει βροχή και γίνεται χαμός! Πλέον βγαίνεις έξω με σορτς και ομπρέλα, εντάξει υπερβάλλω λίγο αλλά όντως δεν ξέρεις τι καιρό θα κάνει σε δύο ώρες οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη. Αν έχεις ίσια μαλλιά μην κάνεις μπούκλες! Ο κόπος σου θα πάει χαμένος. Αν έχεις σγουρά μαλλιά μην τα ισιώσεις για τον προηγούμενο λίγο. Κρίμα να αφιερώσεις τόσο χρόνο στα μαλλιά σου και να χαλάσουμε μετά από μερικές ώρες. Πάρε ιδέες για να κάνεις τα χτενίσματα που θα αντέξουν τη βροχή.

Μπορεί να μην φαίνεται αλλά είναι τόσο απλό το χτένισμα αυτό! Πιάσε τα μαλλιά σε μια χαμηλή πλάγια κοτσίδα και άφησε δύο μικρές τούφες απέξω. Με αυτές τις τούφες θα κάνεις κόμπους γύρω από την κοτσίδα, δένεις τον πρώτο μπροστά και τα πηγαίνεις προς τα πίσω. Τα ξαναδένεις και τα φέρνεις πάλι μπροστά και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσεις στην άκρη όπου θα τοποθετήσεις και το λαστιχάκι.

Εϊναι ευκαιρία για τα σπαστά μαλλιά να έχουν την τιμητική τους! Κάνε μία πλεξίδα σε κάθε πλευρά και ένωσέ τα πίσω για ένα πιο παιχνιδιάρικο χτένισμα.

Τι βροχή, τι θάλασσα. Και τα δύο είναι νερό! Πιάσε την φράντζα σου σε μια γαλλική πλεξίδα και πιάσε όλα τα υπόλοιπα μαλλιά σε ένα κότσο. Τέρμα το πρόβλημα με το φριζάρισμα!