Ανανέωσε το στυλ σου με vintage χτενίσματα

Για να μην τα κόψεις καρέ και το μετανιώσεις, δοκίμασε πρώτα μερικά χτενίσματα.
Ανανέωσε το στυλ σου με vintage χτενίσματα



Εμείς οι γυναίκες έχουμε ανάγκη από αλλαγή στην εμφάνισή μας, συνήθως μετά από κάποιον χωρισμό. Έχουμε ανάγκη να ανανεωθούμε, να νιώσουμε διαφορετικές! Βέβαια δεν είμαστε όλες τόσο τολμηρές για να ξυρίσουμε το κεφάλι μας ή να τα βάψουμε φούξια όπως κάνουν στο Χόλιγουντ. Συνήθως προτιμούμε πιο προσωρινές αλλαγές όπως είναι ένα ιδιαίτερο κούρεμα ή ένα εκκεντρικό χτένισμα. 

Το κάνεις για ένα βράδυ και αν δεν σου αρέσει τελικά, λούζεσαι και δεν το ξανακάνεις ποτέ. Τόσο απλό! Τα καλύτερα χτενίσματα για να πειραματιστείς είναι τα vintage, αυτά δηλαδή που είναι εμπνευσμένα από προηγούμενες δεκαετίες. Είναι πολύ πιθανό να μην είχες ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο μιας και είναι αρκετά χρονοβόρο άρα είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις το στυλ σου (και όταν δεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη σίγουρα θα σκεφτείς ότι άξιζε τον κόπο).

Η Jessica Chastain προτιμάει αρκετά συχνά τα vintage μαλλιά, άλλωσε είναι τόσο σέξι το συγκεκριμένο χτένισμα.

Κάνε ανάλαφρες μπούκλες που να κοιτούν όλα προς την ίδια φορά και χτενισέ τις με μια βούρτσα ώστε να ενωθούν. Μια μια χτένα και λακ χτένισε την μία πλευρά πίσω από το αυτί για ένα sneak peek του σβέρκου σου.

Θέλεις κάτι μεταξύ των δεκαετιών '60 και '70; Κάνε το half updo με όγκο και κυματιστά μαλλιά.

Είναι πολύ παιχνιδιάρικο και μπορείς να το ταιριάξεις και στην απλή καθημερινή εμφάνισή σου αλλά και στο outfit που έχεις για να πας με τις φίλες σου για ποτό.

Ενώ το σύνθημα αυτών των ημερών είναι "V for Varoufakis" εμείς λέμε "V for Victory Rolls"! Τα victory rolls ήταν από τα αγαπημένα χτενίσματα πολλών γυναικών την δεκαετία του '40 και είναι σίγουρα από αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις.

Η αλήθεια είναι πως αρχικά είναι δύσκολα αλλά όσο πιο συχνά πειραματιστείς θα τα καταφέρεις. Μπορείς να δεις εδώ το tutorial.

Ακόμα πιο παιχνιδιάρικο από το half updo είναι τα χτενίσματα με αξεσουάρ.

Αν δεν θέλεις να κάνεις το half updo μπορείς φυσικά να κάνεις μια ογκώδης κυματιστή αλογοουρά και να προσθέσεις τον φιόγκο στο λαστιχάκι.

Βέβαια ένα από τα πιο κλασσικά χτενίσματα είναι το french twist με όγκο. Δεν νιώθεις όμως τόσο άνετα με το χτένισμα τόσο ψηλά; Παίξε με τα μαλλιά σου και δες πόσο όγκο θέλεις.

Για ένα απόλυτο 60's look βάλε έντονο eyeliner και πολύ μάσκαρα σε όλες τις βλεφαρίδες σου!