Τα αγαπημένα shampoo & conditioner για υπέροχα ανάλαφρα μαλλιά

Διάλεξε το αγαπημένο σου!
Τα αγαπημένα shampoo & conditioner για υπέροχα ανάλαφρα μαλλιά



Όταν βγαίνεις το Σαββατόβραδο με τις φίλες σου θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα μαλλιά σου. Θα τα κάνεις πιστολάκι, θα βάλεις δέκα προϊόντα styling, θα κάνεις μπούκλες μέχρι να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Τι γίνεται όμως τις υπόλοιπες μέρες που δεν έχεις χρόνο; Πώς θα έχεις υπέρλαμπρα μαλλιά χωρίς όλη αυτή τη διαδικασία; Μα φυσικά με την σωστή φροντίδα των μαλλιών.

             

Δεν πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα γιατί χάνονται τα φυσικά έλαια που προστατεύουν την τρίχα σου. Συνιστάται να τα λούζεις 2-3 φορές την εβδομάδα και αν έχεις μεγάλη ανάγκη να χρησιμοποιείς ξηρό σαμπουάν. Τις μέρες όμως που λούζεσαι πρέπει να κάνεις την διαδικασία δύο φορές. Δηλαδή βάλε σαμπουάν, κάνε μασάζ, ξέπλυνε και ξανά!

Μόλις έχεις ξεπλύνει πάρα πολύ καλά τα μαλλιά, πέρασε ένα conditioner το οποίο θα απλώσεις μόνο στις άκρες για να μην λαδώνουν τα μαλλιά και θα το αφήσεις για μερικά λεπτά. Όταν τελειώσουν εκείνα τα λεπτά ξεπλένεις ξανά πολύ καλά.

Τέλος, μία φορά την εβδομάδα χρησιμοποίησε μια θρεπτική μάσκα μαλλιών για την αναδόμηση της τρίχας. Αυτό είναι λοιπόν το σωστό μονοπάτι για να πετύχεις τα ονειρεμένα μαλλιά.