Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσεις τα ίσια μαλλιά της Irina Shayk

Με σεσουάρ ή με πρέσα;
Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσεις τα ίσια μαλλιά της Irina Shayk



Σου αρέσουν τα ίσια μακριά μαλλιά αλλά το φυσικό σου είναι σγουρό; Μην ανησυχείς, με τους σωστούς τρόπους θα πετύχεις και εσύ τα sleek μαλλιά της Irina Shayk. Σίγουρα ο καιρός φταίει πολλές φορές που δεν σου διαρκούν αλλά δεν είναι δικαιολογία για να μην τα ισιώνεις. Υπάρχουν τόσα προϊόντα στην αγορά που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις καιρικές συνθήκες, κυρίως την υγρασία που είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός.

Ο καλύτερος τρόπος απ' όλους αλλά και ο πιο δύσκολος είναι το ίσωμα με το σεσουάρ. Το αποτέλεσμα είναι ίσια λαμπερά μαλλιά με όγκο. Είναι όμως ο πιο δύσκολος γιατί πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι και τα δύο χέρια. Στο ένα θα κρατάς την βούρτσα την οποία θα πρέπει να γυρνάς και στο άλλο το πιστολάκι. Η αλήθεια είναι πως γίνεται να το κάνεις μόνη σου, πρέπει απλά να το συνηθίσεις λίγο και να μην μπερδεύεσαι στον καθρέπτη.

Ο άλλος τρόπος είναι με την πρέσα. Είναι πιο γρήγορος αλλά είναι δύσκολο να αποκτήσεις όγκο. Για ένα καλό ίσιωμα είναι σημαντικό να παίρνεις μικρές τούφες ώστε να είσαι σίγουρη πως δεν σου έχει ξεφύγει τίποτα. Ίσια μαλλιά χωρίς προϊόντα styling δεν γίνεται! Τρία είναι τα βασικά, ένα για προστασία από την θερμότητα, ένα για ίσιωμα και προαιρετικά λακ. Τα δύο πρώτα τα περνάς στα μαλλιά σου πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία ενώ την λακ μπορείς να την προσθέσεις μόλις θα έχεις τελειώσει.

 

Αν βέβαια λατρεύεις γενικά την Irinia Shayk μπες εδώ για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της.