Charlize Theron: Το σωστό blowout για να πετύχεις τα μαλλιά της

Ένα σέξι απλό χτένισμα.
Charlize Theron: Το σωστό blowout για να πετύχεις τα μαλλιά της



Ναι, ναι ξέρω, το φορμάρισμα με το πιστολάκι είναι δύσκολο! Δεν είναι όμως απίθανο να τα καταφέρεις στο τέλος και να βγεις εκεί έξω σέξι και καλοχτενισμένη (τα όμορφα χτενισμένα μαλλιά αρέσουν σε όλους και κυρίως στους άντρες). Μέχρι και οι καλύτεροι κομμωτές του κόσμου κάποτε δεν ήξεραν να ανοίγουν καν το σεσουάρ. Οπότε άφησε τις δικαιολογίες και πιάσε το πιστολάκι! Πώς γίνεται να μην θέλεις να αντιγράψεις τα μαλλιά της Charlize Theron στην πρεμιέρα του “The Gunman”; Τα μαλλιά είχαν ένα ελαφρύ κύμα, όγκο και κάλυπταν λίγο το μάτι. Πόσο πιο σέξι;

Πώς θα το πετύχεις; Μόλις βγεις από το μπάνιο ψέκασε στα μαλλιά σου ένα σπρέυ κατά της θερμότητας, δεν θέλεις να καταστρέψεις και την τρίχα σου. Στη συνέχεια θα στεγνώσεις τα μαλλιά έως 90% περίπου με το πιστολάκι χωρίς στόμιο και βούρτσα. Φρόντισε να έχεις γυρίσει το κεφάλι ανάποδα για να αποκτήσεις όγκο.

Μόλις τελειώσεις έρχεται η ώρα για το δύσκολο κομμάτι που είναι το φορμάρισμα. Για καλύτερα αποτελέσματα θα χωρίσεις τα μαλλιά σου σε μέρη. Θα ξεκινήσεις με τα κάτω μαλλιά και σιγά σιγά θα ανεβαίνεις αλλά άφησε την φράντζα τελευταία.

Τώρα θα χρειαστείς όμως και μία στρογγυλή βούρτσα την οποία θα την κρατάς με το ένα χέρι και από το άλλο το σεσουάρ. Πιάσε μια μικρή τούφα, γύρισέ την γύρω από την βούρτσα και ακούμπησε το σεσουάρ πάνω με ζεστό αέρα.

Κρατώντας τα ενωμένα τράβηξέ τα προς τα κάτω μέχρι να φτάσεις στις άκρες. Στην άκρη τοποθέτησε έτσι την βούρτσα ώστε να μπορείς να βάλεις το πιστολάκι από κάτω για να γυρίσεις τις άκρες προς τα έξω.

Αυτό θα το κάνεις σε όλο το μαλλί.

Για να φτιάξεις την φράντζα, θα κάνεις ακριβώς το ίδιο χωρίς να γυρίσεις την άκρη προς τα έξω.

Καλή επιτυχία!