20 προϊόντα για να πετύχεις τα vintage μαλλιά της Τάμτα

Τα ζήλεψες και εσύ; Δες πώς θα τα πετύχεις!
20 προϊόντα για να πετύχεις τα vintage μαλλιά της Τάμτα



Ζήλεψες και εσύ τα vintage μαλλιά της Τάμτα; Και εμείς το ίδιο! Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά είναι ένα αρκετά εύκολο χτένισμα και σίγουρα δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να το πετύχεις. Το χτένισμα αυτό είναι ιδανικό για σέξι εμφανίσεις γιατί αποκαλύπτει ένα μέρος του λαιμού. Προτίμησε η μπλούζα ή το φόρεμα που θα φορέσεις να μην είναι τόσο κλειστό όσο αυτό που φοράει η Τάμτα για μια πιο θηλυκή εμφάνιση. Ας αρχίσουμε με το χτένισμα.

 

Θα χρειαστείς:

Μία χτένα

Μία βούρτσα

Τσιμπιδάκια που δεν αφήνουν σημάδι (πλακέ)

Ψαλίδι για μπούκλες

Προϊόντα styling

Οδηγίες:

Η λογική είναι να κάνεις όλα τα μαλλιά μπούκλες. Υπάρχει όμως μία μικρή διαφορά από τις κλασσικές μπούκλες που κάνεις συνήθως, η κάθε τούφα που θα γυρνάς γύρω από το ψαλίδι θα πρέπει να έχει φορά προς τα κάτω και οι άκρες να είναι μέσα στο ψαλίδι. Άφησε την τούφα να ζεσταθεί για μερικά δευτερόλεπτα, βγάλε το ψαλίδι χωρίς να λύσεις την μπούκλα και με ένα τσιμπιδάκι πλακέ τοποθέτησε την μπούκλα στο κεφάλι σου. Κάνε ακριβώς το ίδιο σε όλα τα μαλλιά.

Μόλις έχεις τελειώσει θα αφήσεις τα μαλλιά σου τουλάχιστον για μισή ώρα να κρυώσουν. Στη συνέχεια θα τα λύσεις όλα και θα τα χτενίσεις με μια βούρτσα μέχρι να ενωθούν οι μπούκλες και γίνουν κυματιστά τα μαλλιά. Φέρε τα μαλλιά σε μία πλευρά, ρίξε λακ και είσαι έτοιμη!