Η Lena Dunham το τόλμησε! Ταιριάζει το pixie cut σε παχουλά πρόσωπα; Τι να προσέξεις

Δες και πώς μεταμορφώθηκε η Lena!
Η Lena Dunham το τόλμησε! Ταιριάζει το pixie cut σε παχουλά πρόσωπα; Τι να προσέξεις



Η Lena Dunham εμφανίστηκε στην εκπομπή Late Night with Seth Meyers με ένα πολύ κοντό κούρεμα, το γνωστό pixie cut. Προσωπικά το προτιμώ από το προηγούμενο κούρεμα που είχε γιατί τώρα δείχνει πιο περιποιημένη. Φυσικά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Γίνεται όμως να κάνεις ένα τέτοιο χτένισμα αν έχεις μερικά κιλά παραπάνω;

Η απάντηση είναι ναι! Δεν έχει σημασία πόσα κιλά είσαι, το χτένισμα πάει με το στυλ σου και όχι με τον σωματότυπό σου. Αλλού ειναι το θέμα. Μπορεί να μην του φαίνεται αλλά τα πολύ κοντά μαλλιά είναι μπελάς!

Νόμιζες ότι με το κοντό κούρεμα θα γλυτώσεις το styling; Μάλλον σε παραμυθιάσανε... Μαζί με το κούρεμα έρχονται και προβλήματα που δεν τα έχεις φανταστεί. Για αρχή, τις μέρες που θα είσαι άβαφη και θα έχεις όρεξη να είσαι με την φόρμα σου θα μοιάζεις με αγόρι. Όχι δεν θα δείχνεις χαριτωμένη και το λέω από προσωπική εμπειρία αυτό!

Προσπάθησε να κάνεις κοψίματα με το μακιγιάζ για να μην δείχνει το κεφάλι σου χωρίς γωνίες. Μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά με τα μακριά μαλλιά φέρνεις μια ισορροπία στο στρογγυλό σου πρόσωπο. Το κοντό μαλλί όμως θέλει και συχνά κούρεμα για να διατηρηθεί. Δεν την γλυτώνεις όπως με τα μακριά μαλλιά που μπορείς να καθυστερήσεις την αλλαγή στο στυλ τους και έναν μήνα...

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το δοκιμάσεις, είμαι υπέρ στις αλλαγές! Καμιά φορά είναι πετυχημένες ενώ καμιά φορά όχι. Τόλμησέ το λοιπόν είτε είσαι 50 κιλά, είτε 150! Μην αφήσεις κανέναν να σου πει ποιο κούρεμα είναι ιδανικό για τον σωματότυπό σου, αν νιώθεις εσύ καλά τότε σου πηγαίνει. Και ξέρεις κάτι; Αν το πιστεύεις εσύ ότι κάτι σου ταιριάζει, τότε θα το πιστέψουν και όλοι οι άλλοι. 

Δες εδώ αναλυτικά πώς θα φροντίσεις το κούρεμά σου.