Τι κάνεις όταν έχεις βάλει υπερβολική ποσότητα προϊόντων styling;

Διάβεσε εδώ τις συμβουλές που θα σε σώσουν!
Τι κάνεις όταν έχεις βάλει υπερβολική ποσότητα προϊόντων styling;



Έχει συμβεί σε όλες μια φορά τουλάχιστον. Έβαλες λίγο σέρουμ παραπάνω, ψέκασες λίγη παραπάνω λακ και ξηρό σαμπουάν...τα γνωστά! Τι γίνεται όμως αν δεν προλαβαίνεις να χωθείς κάτω από την ντουζιέρα για να λούσεις τα μαλλιά σου; Ένα δεκάλεπτο λούσιμο και άλλο ένα εικοσάλεπτο για να τα στεγνώσεις... Ain’t nobody got time for that! Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις που μπορεί να μην κάνουν θαύματα αλλά μπορούν να σε σώσουν για εκείνη τη στιγμή.

 

Αν έχεις βάλει παραπάνω λακ:

Θα έχεις παρατηρήσει πως αν ψεκάσεις παραπάνω λακ τα μαλλιά σου γίνονται τόσο σκληρά, σαν να φοράς κράνος. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα χτενίσεις με μια βούρτσα. Οι περισσότερες λακ πλέον φεύγουν με ένα απλό βούρτσισμα.

Αν έχεις βάλει παραπάνω ξηρό σαμπουάν:

Για να βγάλεις όλη αυτή τη πούδρα θα σε βοηθήσει το σεσουάρ! Φρόντιζε να φυσήξεις με το πιστολάκι σου για αρχή την ρίζα και στη συνέχεια προς τις άκρες.

Αν έχεις βάλει παραπάνω σέρουμ:

Μοιάζουν τα μαλλιά σου λαδωμένα; Ξέπλυνε πρώτα τα χέρια σου καλά με σαπούνι για να φύγει ό,τι έχει μείνει και στην συνέχεια εκμεταλεύσου αυτή τη λιπαρότητα για ένα sleek look. Κάνε ίσια χωρίστρα και πιάσε τα μαλλιά σε μια αλογοουρά!