Απλώνεις λάθος τα προϊόντα styling για τα μαλλιά! Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις

Άσε κάτω την λακ τώρα!
Απλώνεις λάθος τα προϊόντα styling για τα μαλλιά! Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις



Πλέον γνωρίζεις πως για να κάνεις κάποιο χτένισμα, ειδικά με θερμότητα πρέπει να χρησιμοποιήσεις προϊόντα για styling. Προσωπικά τα μισώ, κατά προτίμηση δεν θα ήθελα να βάλω τίποτα αλλά ξέρω πως αν θέλω να μου κρατήσουν οι μπούκλες πρέπει να βάλω αφρό και λακ. Εκτός όμως από το να βρεις ποιο προϊόν κάνει τι στα μαλλιά, υπάρχουν και οι τρόποι εφαρμογής. Οι σωστοί τρόποι. Το λέω αυτό γιατί πολλές φορές δεν έχω σκεφτεί πως θα ρίξω την λακ στα μαλλιά. Απλά ψέκαζα και είτε μου έκανε η συγκεκριμένη εταιρία είτε όχι. Παρακάτω θα βρεις τους σωστούς τρόπους για να απλώσεις προϊόντα styling στα μαλλιά.

Μην βάζεις μεγάλη ποσότητα μάσκα μαλλιών ή conditioner γιατί βαραίνει τα μαλλιά. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα πρώτα στα χέρια σου, φρόντισε να απλωθεί η κρέμα και στις δύο παλάμες και πέρασέ τις μετά στα μαλλιά σου.

Ψεκάζεις μόνο δυο-τρεις φορές το σπρέυ κατά της θερμότητας ενώ το σωστό είναι να ψεκάζεις όλο το μαλλί. Να μην αφήσεις τρίχα!

Ψεκάζεις την λακ από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να γίνονται σκληρά τα μαλλιά σου. Κράτησε την λακ περίπου 20 εκ. μακριά από το κεφάλι ώστε το προϊόν να εξαπλωθεί.

Ψεκάζεις το προϊόν λάμψης μετά το χτένισμα που έκανες με το πιστολάκι με αποτέλεσμα να χαθεί ο όγκος. Ωραία τα λαμπερά μαλλιά αλλά φρόντισε την επόμενη φορά να ψεκάζεις μόνο στις άκρες.

Λούζεις τα μαλλιά σου μόνο μία φορά με το σαμπουάν ενώ στην πραγματικότητα τα μαλλιά καθαρίζονται καλύτερα με τις δύο φορές. Δεν είναι τυχαίο που το κάνουν ήδη στα κομμωτήρια!