Τα αντι-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ και μαλλιά

Για σένα που δεν σου αρέσουν τα glitter και τα στρας!
Τα αντι-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ και μαλλιά



Πλέον όλοι έχουν μπει σε mood Χριστουγέννων, οι βιτρίνες γέμισαν από χριστουγεννιάτικες συλλογές, καταστήματα καλλυντικών δίνουν δώρα με την αγορά κάποιου προϊόντος (όχι ότι σε ενοχλεί), ακούς παντού όλα αυτά τα σπαστικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, οι φίλες σου συζητάνε αν θα βάλουν χρυσό glitter στα μάτια ή ασημί και εσύ απλά σκέφτεσαι πότε θα τελειώσει όλο αυτό!

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για να πας κόντρα όμως σε όλες τις υπερ-χαρούμενες γυναίκες που θέλουν glitter και πούλιες παντού κάνε το αντι-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ και μαλλί! Επειδή τα κλασσικά χρώματα στο μακιγιάζ τα Χριστούγεννα είναι το μαύρο, χρυσό, ασημί και κόκκινα χείλη κάνε ακριβώς το αντίθετο!

Επέλεξε να χρησιμοποιήσεις ροζ με μωβ σκιές κατά προτίμηση σε ματ υφή μιας και όλα γύρω σου θα λαμπιρίζουν και στα χείλη βάλε ροζ ή και nude χρώμα. Αν το τολμάς και μπορείς να το υποστηρίξεις κάνε και έντονο contouring σε bronze αποχρώσεις. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν χειμωνιάζει στην Ελλάδα.

ΜΑΛΛΙΑ

Αντί για καλοσχηματισμένες μπούκλες, περίεργα χτενίσματα που δεν θα τα έκανες ποτέ εκτός γιορτών ή το super sleek χτένισμα κάνε beachy waves! Εύκολο, απλό και δεν φοβάσαι ότι θα σου χαλάσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Άσε τα στημένα χτενίσματα για αυτές που τους αρέσουν τα Χριστούγεννα. Μην κάνεις κάτι με το ζόρι και ας σου λέει η μητέρα σου να “περιποιηθείς” λίγο πιο πολύ τον εαυτό σου για το δείπνο υπερπαραγωγή που ετοίμασε.