Το καλύτερο μακιγιάζ και χτένισμα για την τέλεια selfie

Για να γίνεις και εσύ μια internet celebrity!
Το καλύτερο μακιγιάζ και χτένισμα για την τέλεια selfie



Όσο και να θέλεις να το αποφύγεις, τα selfies έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ κατά αρκεί να μην γίνεται συνέχεια και η φωτογραφία να μην γεμίζει #ανούσια #hashtags #χωρίς #λόγο. Το έπιασες πιστεύω το νόημα... Έχω μία τέτοια γνωστή στα social media μου και δυστυχώς δεν μπορώ να την σβήσω. Πόσες φορές όμως δεν έχεις κάνει ένα μακιγιάζ για το οποίο είσαι περήφανη ή κάποιο χτένισμα; Έτσι χαμένο θα το αφήσεις να πάει;;; Όχι βέβαια! Μάθε όμως να βγάζεις την τέλεια selfie σαν αυτές τις internet celebrities των instagram και tumblr.

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

● Κάνε έντονα κοψίματα στο πρόσωπό σου! Ο φακός λατρεύει τα έντονα κοψίματα οπότε τόνισε ζυγωματικά, μύτη και πιγούνι.

● Έντονα ή/και περίεργα κραγιόν. Φυσικά πρέπει να έχεις τελειοποιήσει το σχήμα πρώτα με την βοήθεια ενός μολυβιού και concealer αλλά μετά πέρασε κάποιο πολύ έντονο κραγιόν. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι πορτοκαλί, μπορεί να κάνει και το μπορντώ απλά φρόντισε η απόδοση να είναι πολύ πολύ καλή. Bonus points: τα περίεργα χρώματα όπως το πράσινο, μπλε, γκρι και μαύρο.

● Στα μάτια μπορείς να κάνεις ένα πολύ ωραίο δραματικό cat-eye eyeliner και να προσθέσεις βλεφαρίδες αλλιώς παίξε με τα χρώματα στις σκιές. Σημαντικό όμως είναι να ξέρεις να κάνεις καλό blending γιατί ο φακός δεν συγχωρεί...

ΜΑΛΛΙΑ

● Αν η φωτογραφία που θέλεις να βγάλεις είναι en face δηλαδή από μπροστά, απέφυγε τις κοτσίδες (εκτός από τις πλάγιες). Δεν κολακεύουν καθόλου μιας και θα φαίνεται ότι δεν έχεις καθόλου μαλλί. Αν έχεις σκοπό να τραβήξεις το προφίλ σου, το ξανασυζητάμε.

● Το καλύτερο χτένισμα, όσο βαρετό και να ακούγεται, είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω. Δεν έχει σημασία αν είναι ίσια ή σγουρά οπότε μπορείς να αλλάξεις μόνο την υφή. Αν επιμένεις σε χτένισμα κάνε οτιδήποτε χαλαρό, να πέφτουν και κάποια τσουλουφάκια στο πρόσωπό σου.