Ένα κόκκινο φόρεμα, 2 διαφορετικά χρώματα μαλλιών και 2 μακιγιάζ (ρεπορτάζ αγοράς)

Η Nicky Hilton και η Kendall Jenner ξέρουν την κατάλληλη beauty εμφάνιση για τον Αγίου Βαλεντίνου.
Ένα κόκκινο φόρεμα, 2 διαφορετικά χρώματα μαλλιών και 2 μακιγιάζ (ρεπορτάζ αγοράς)



Πλησιάζει ο Αγίου Βαλεντίνου και φόρεσαν όλες οι celebrities κόκκινα! Μπορεί να είναι λίγο κλισέ αλλά αν φορέσεις το σωστό κόκκινο ρούχο (δηλαδή αυστηρές γραμμές αντί για δαντέλες) κάνεις το σωστό χτένισμα και το σωστό μακιγιάζ μπορείς να πετύχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Τα καλύτερα παραδείγματα είναι των Nicky Hilton και Kendall Jenner που παραβρέθηκαν στο amfAR New York Gala. Βλέπεις πως είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή, το κόκκινο σου ταιριάζει.

 

ΞΑΝΘΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ NICKY HILTON

> Κάνε ένα σινιόν ή μια αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση για ένα πιο αυστηρό look. Ήδη ο Αγίου Βαλεντίνου σαν γιορτή είναι too much οπότε είναι καλό να ρίξεις τους τόνους στην εμφάνισή σου.

> Για μακιγιάζ κάνε smoky eyes, ταιριάζει απίστευτα στο ξανθό μαλλί! Μην ξεχάσεις να βάλεις και ψεύτικες βλεφαρίδες για να κάνεις το μακιγιάζ σου πιο glamorous. Επειδή ήδη τα μάτια σου είναι αρκετά έντονα προτίμησε ένα lipgloss με λίγο χρώμα αντί για κραγιόν για να μην αγριέψει το πρόσωπό σου.

ΚΑΣΤΑΝΗ ΣΑΝ ΤΗΝ KENDALL JENNER

> Ίσιωσε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι για να μην καταστρέψεις τον φυσικό όγκο σου, κρέπαρε τα πάνω μαλλιά και χτένισέ τα όλα προς τα πίσω.

> Το χαρακτηριστικό του μακιγιάζ της Kendall είναι τα έντονα φρύδια και το κόκκινο κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνους γι' αυτό φρόντισε να τονίσεις και τα δύο σωστά. Γέμισε τα φρύδια σου στο ήδη υπάρχον σχήμα και όχι να δημιουργήσεις άλλο ενώ στα χείλη θα πρέπει να κάνεις overdraw, δηλαδή το περίγραμμα πρέπει να είναι λίγο πιο έξω από το φυσικό. Βέβαια δεν γίνεται να αφήσεις τα μάτια έτσι γι' αυτό πρόσθεσε τουφάκια στα μάτια αντί για μια ολόκληρη σειρά από βλεφαρίδες και βάλε αρκετή μάσκαρα!