Η λαμπερή εμφάνιση της Ashley Greene: Κάνε τα μαλλιά, μακιγιάζ και μανικιούρ της

Δες και ποια προϊόντα θα χρειαστείς.
Η λαμπερή εμφάνιση της Ashley Greene: Κάνε τα μαλλιά, μακιγιάζ και μανικιούρ της



Η αλήθεια είναι πως αν είσαι καστανή δεν ξεχωρίζεις ιδιαίτερα μιας και οι περισσότερες γυναίκες έχουν το ίδιο χρώμα μαλλιά με σένα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να κάνεις τις εμφανίσεις σου ξεχωριστές. Με πολύ απλές λεπτομέρειες μπορείς να κάνεις το μακιγιάζ σου λαμπερό, τα μαλλιά εντυπωσιακά και το μανικιούρ μοναδικό. Πάρε το παράδειγμα της Ashley Green στο pre-Oscar's πάρτυ.

Αν την παρατηρήσεις θα δεις πως δεν έκανε κάτι σπουδαίο αλλά δείχνει τόσο υπέροχη! Πώς θα καταφέρεις και εσύ το ίδιο αποτέλεσμα λοιπόν;

        

ΜΑΛΛΙΑ

Φρόντισε μόλις λούσεις τα μαλλιά σου να βάλεις μια θρεπτική μάσκα μαλλιών για να αποκτήσεις την λάμψη και να φαίνονται υγιή. Μόλις τελειώσεις και βγεις από το μπάνιο στέγνωσε τα μαλλιά σου μέχρι ένα σημείο περίπου 90% και κάνε πολλές πλεξίδες σε όλα τα μαλλιά. Ξαναπάρε το πιστολάκι και στέγνωσέ τα τελείως. Όταν θα είσαι έτοιμη λύσε τα μαλλιά, πέρασε λίγο κερί για δώσεις μια υφή στα μαλλιά και κάνε μια χαλαρή πλάγια κοτσίδα.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πρώτα θα ξεκινήσεις με ένα πολύ καλά ενυδατωμένο δέρμα, στη συνέχεια θα χτίσεις την βάση σου βάζοντας primer, foundation, concealer και πούδρα αν χρειαστείς. Μην ξεχάσεις να γεμίσεις και λίγο τα φρύδια σου που είναι πολύ σημαντικά.

Άπλωσε μια ιριδίζουσα απαλή σκιά, κατά προτίμηση ένα πολύ ανοιχτό ροζ και στην κόγχη ένα απαλό καφέ για να δώσεις βάθος. Κάνε την γραμμή του eyeliner, πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες, μάσκαρα και τελείωσες με τα μάτια.

Βάλε λίγο bronzer κάτω από τα ζυγωματικά για να τα τονίσεις και άπλωσε το ρουζ στα μήλα και το highlighter πάνω στα ζυγωματικά.

Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ πρόσθεσε και ένα nude κραγιόν.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Μια τόσο neutral εμφάνιση θέλει και τα κατάλληλα νύχια. Το χρώμα που πρέπει να προτιμήσεις είναι το taupe. Για να περισσότερη διάρκεια όμως φρόντισε πρώτα να έχεις περάσει μια βάση και στο τέλος μια στρώση από top coat.