Η εμμονή στην τεχνολογία προκαλεί ρυτίδες στον λαιμό. Η τέλεια κρέμα για εσένα!

Η εταιρία Yves Saint Laurentδημιούργησε δύο προϊόντα που υπόσχονται να σβήσουν τις ρυτίδες της … τεχνολογίας.
Η εμμονή στην τεχνολογία προκαλεί ρυτίδες στον λαιμό. Η τέλεια κρέμα για εσένα!



Η πρόωρη γήρανση στην περιοχή του λαιμού είναι απ’ ότι φαίνεται το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν οι γυναίκες που περνούν την περισσότερη ώρα σκυμμένες πάνω από smartphones και tablets. Η εταιρία Yves Saint Laurent όμως δημιούργησε δύο προϊόντα που υπόσχονται να σβήσουν τις ρυτίδες της … τεχνολογίας.

Τα προϊόντα χρησιμοποιούν ένα ειδικό μόριο που καταπολεμά την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος στη ζώνη Υ – χαμηλά στο πρόσωπο, στον λαιμό και το ντεκολτέ. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι η Forever Youth Liberator Y.Shape κρέμα εμποτίζει το δέρμα με εκατομμύρια μικρο-σταγονίδια, δημιουργώντας ένα μαξιλάρι που λειαίνει και γεμίζει το δέρμα.

Παρόλο που τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή του λαιμού είναι κάτι που μέχρι πρότινος αφορούσε τις γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικίας, πλέον ο μέσος όρος ηλικίας έχει μειωθεί. Οι ρυτίδες της τεχνολογίας εμφανίζονται σε άτομα ηλικίας 18 έως 39 χρονών, τα οποία έχουν κατά μέσο όρο 3 συσκευές και χρησιμοποιούν τα gadgets 150 φορές την ημέρα. Ο YSL ισχυρίζεται ότι μία και μόνο εφαρμογή του προϊόντος που κοστίζει 65 λίρες αρκεί για να αυξηθεί η ελαστικότητα του δέρματος κατά το 1/3 και το δέρμα θα γίνει πιο σφικτό έως και 13%.

Αν πάλι δεν θέλεις να ξοδεύεις τα χρήματά σου σε προϊόντα ομορφιάς, αλλά ψάχνεις για μία πιο διαχρονική επένδυση, σου βρήκαμε το ιδανικό gadget για να λύσεις το πρόβλημά σου.