Η εμμονή στην τεχνολογία προκαλεί ρυτίδες στον λαιμό. Η τέλεια κρέμα για εσένα!

Η εταιρία Yves Saint Laurentδημιούργησε δύο προϊόντα που υπόσχονται να σβήσουν τις ρυτίδες της … τεχνολογίας.
Η εμμονή στην τεχνολογία προκαλεί ρυτίδες στον λαιμό. Η τέλεια κρέμα για εσένα!Η πρόωρη γήρανση στην περιοχή του λαιμού είναι απ’ ότι φαίνεται το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν οι γυναίκες που περνούν την περισσότερη ώρα σκυμμένες πάνω από smartphones και tablets. Η εταιρία Yves Saint Laurent όμως δημιούργησε δύο προϊόντα που υπόσχονται να σβήσουν τις ρυτίδες της … τεχνολογίας.

Τα προϊόντα χρησιμοποιούν ένα ειδικό μόριο που καταπολεμά την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος στη ζώνη Υ – χαμηλά στο πρόσωπο, στον λαιμό και το ντεκολτέ. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι η Forever Youth Liberator Y.Shape κρέμα εμποτίζει το δέρμα με εκατομμύρια μικρο-σταγονίδια, δημιουργώντας ένα μαξιλάρι που λειαίνει και γεμίζει το δέρμα.

Παρόλο που τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή του λαιμού είναι κάτι που μέχρι πρότινος αφορούσε τις γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικίας, πλέον ο μέσος όρος ηλικίας έχει μειωθεί. Οι ρυτίδες της τεχνολογίας εμφανίζονται σε άτομα ηλικίας 18 έως 39 χρονών, τα οποία έχουν κατά μέσο όρο 3 συσκευές και χρησιμοποιούν τα gadgets 150 φορές την ημέρα. Ο YSL ισχυρίζεται ότι μία και μόνο εφαρμογή του προϊόντος που κοστίζει 65 λίρες αρκεί για να αυξηθεί η ελαστικότητα του δέρματος κατά το 1/3 και το δέρμα θα γίνει πιο σφικτό έως και 13%.

Αν πάλι δεν θέλεις να ξοδεύεις τα χρήματά σου σε προϊόντα ομορφιάς, αλλά ψάχνεις για μία πιο διαχρονική επένδυση, σου βρήκαμε το ιδανικό gadget για να λύσεις το πρόβλημά σου.