Φρόντισε τα χέρια σου για να δείχνουν πάντα όμορφα και απαλά

Έξι νέες συνήθειες που θα πρέπει να υιοθετήσεις για να έχεις όμορφα, απαλά και νεανικά χέρια.
Φρόντισε τα χέρια σου για να δείχνουν πάντα όμορφα και απαλά



Θέλεις τα χέρια σου να είναι πάντα τέλεια απαλά, όμορφα και νεανικά; Απευθυνθήκαμε στον guru του είδους και Stylist της Jo Malone στην Ελλάδα, Χρήστο Ιορδάνου και μάθαμε όλα τα μυστικά  που θα πρέπει να γνωρίζουμε.

(Να διαβάσεις μέχρι το τέλος το κειμενάκι αυτό γιατί στο τέλος έχει ένα έξτρα tip που θα σε ενθουσιάσει!)

Το βασικότερο όλων είναι η καθαριότητα των χεριών και η πλούσια ενυδάτωση. Όταν πλένεις τα χέρια σου να αποφεύγεις τα σαπούνια με σκληρό pH.

Να περιποιείσαι τα χέρια σου, τουλαχίστον μια φορά τον μήνα, με ένα επαγγελματικό μανικιούρ για να απομακρύνεις  τα πετσάκια και τις σκληρές επιφάνειες. Αν τώρα πιάνει το χέρι σου και έχεις και ελεύθερο χρόνο εννοείται ότι κι αυτό δουλεύει εξίσου καλά.

Τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα να κάνει απολέπιση στα χέρια σου είτε χρησιμοποιώντας κάποιο προϊόν του εμπορίου ή επιλέγοντας μια home-made, παραδοσιακή συνταγή όπως αυτή με ζάχαρη και λάδι ή ζάχαρη και χυμό λεμονιού . Το ζητούμενο είναι να ανοίγουν οι πόροι, να φεύγουν τα νεκρά κύτταρα και να γίνεται σωστά και σε βάος η ενυδάτωση.

Μην ξεχνάτε αντηλιακή προστασία και στα χέρια 365 ημέρες τον χρόνο. Για να αποφύγετε την εμφάνιση των πανάδων και των δυσχρωμιών αλλά και για να τα μειώσετε η αντηλιακή φροντίδα είναι απαραίτητη. Τον χειμώνα, όταν το κρύο είναι έντονο, τα γάντια κρίνοντι απαραίτητα.

Επέλεξε κρέμες χεριών με πλούσιες ενυδατικές και μαλακτικές συνθέσεις που περιέχουν συστατικά όπως αλόη και βούτυρο καρύδας ή καριτέ.

Μια φορά την εβδομάδα εφάροσε στα χέρια σου μια πλούσια σε υφή ενυδατική κρέμα, φόρσε ένα ζευγάρι βαμβακερά γάντια και κοιμήσου με αυτά. Την επόμενη μέρα τα χέρια σου θα είναι τέλεια απαλά και όμορφα.

Tip: Η Jo Malone προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία, εντελώς δωρεάν, σε κάθε μια από εμάς που θέλουμε να περιποιηθούμε τα χέρια της. Χωρίς ραντεβού και χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση μπορείς κι εσύ να πας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή στο stand της Jo Malone και να το ζητήσεις. Το hand massage ξεκινάει από τους αγκώνες και καταλήγει στα δάχτυλα. Η τελετουργία ξεκινάει με έναν καλό καθαρισμό με το Body & Hand Wash που θα έχεις επιλέξει εσύ, συνεχίζεται με μια αναζωογονητική απολέπιση, ακολουθεί μια πλούσια ενυδάτωση και χαλαρωτικό μασάζ και ολοκληρώνεται ψεκάζοντας το αγαπημένο σου άρωμα. Προτείνω να μην το χάσεις, η εμπειρία είναι απλά μοναδική!